Bytt blogg - ännu en gång

Nu har jag bestämt mig att jag byter blogg. Jag gjorde det nu till byisabelle, men det fuckade upp sig så jag var tvungen att skapa en ny.

Min nya blogg heter :
www.isabellesusanne.blogg.se, besök den istället.

Ny blogg (för tillfället)

Nu har jag skaffat en ny blogg med en aning enklare namn.

Bloggens länk: www.byisabelle.blogg.se

Ja, by Isabelle betyder ju "av Isabelle", så det var inte så svårt med det. Man får se om jag bloggar på den bloggen i framtiden. Det lutar nog åt det hållet.


Ras Cricket - Skin



- Sjukt underbar "Reagge" låt. Mums på låten <3

Helg!! (!)

Äntligen helg! Åh, gud vad skönt! Under den här veckan har jag haft svårt för mig att vakna upp och varit upptagen att jag har glömt bort bloggen. Nu har jag en hel helg på mig att blogga, och då ska jag dessutom inte skriva ett inlägg per dag. Det blir antagligen några stycken ;)

Det är Idol idag också. Temat är "Världens bästa låt", idolerna måste välja en favoritlåt som de ska sjunga. Snygg-Erik (som jag kallar honom) ska sjunga Queen - The show must go on. Perfekt låtval! Låten är menad för honom och jag ser verkligen fram emot framträdandet!

Jo, Soförhöret gick jättebra. Jag var dock lite nervös eftersom att jag pluggade bara igår. Men det gick som smort, man får hoppas på resultatet. Alla rätt, tror jag. Vem vill satsa med mig ? :)
Nej, jag tror inte jag hinner. För just nu ska jag hitta på ett annat bloggnamn, som är enklare. Baraisabelleee är svårt att komma ihåg, kanske "byisabelle" duger ? Nej, jag vet inte. Time to think.


Bittert..

Ser att mina besökare har sjunkit rejält. Jag kanske måste fixa en aning enklare bloggnamn ? Vissa av mina kompisar kommer inte ihåg att jag har tre E på slutet, så jag antar att några andra inte heller gör det. Vi får se om man kan hitta något passande och enkelt. Får nog börja imorgon, och då ska jag dessutom skriva en önskelista till min födelsedag och till julafton.

Godnatt allesammans :)



Kudden kallar: "Sov nu!"

Det går inte bra :<

Nu är jag sur. Jag kan inte få in biverkningsgrejen av alkoholen i hjärnan på mig! Nåh!
Jag tänker inte säga att det är helt oviktigt, för det är det inte. Inte svårt heller. Det är bara att min brain har svårt för sig att tänka.


Pluggar återigen - och världens bästa händelse!

Hallå bloggen och på er andra ;)

Jag kom för någon stund sen hem från skolan, direkt tog jag något att äta och pluggade. So-förhör imorgon om vad som händer med kroppen av alkohol. Att plugga om droger i skolan är intressant! Men att plugga till förhöret är inte världens roligaste. Jag blev iallafall klar med projektet på So som tog ett tag. Haha, gud vad skönt!


 
Och just det! Min mentor var på någon skolmässa i Älvsjö, så var det någon tävling eller lotteri. Hon gick med där och gissa vad! Våran klass vann en skidresa till Bjursås! Wohooo! Gratis bussfärd dit och tillbaka och liftkort! Två skidresor i februrari, kan det bli bättre ?

Riccardo Campogiani



Varning för en känslig bild på 1:33.
Jag lägger ut den här videon, för jag är strongt emot misshandel.

Pluggade järnet - det var värt det!

Minsann!
Även att jag försov mig en timme så var resultatet bättre än vad jag förväntade mig! Ni minns väl mitt provresultat förra gången ? 5/40 och denna gång fick jag 24/40! Tre poäng från VG-nivå! Verkligen mycket mer än vad jag förväntade mig. Trots att jag var på G-nivå, var jag nöjd. Jag får antagligen provet tillbaka imorgon eller på fredag.

Idag bakade vi muffins på hemkunskapen. Första gången efter flera lektioner att vi bakar och inte lagar mat. De blev lyckade små chokladmuffins som jag gjorde med Isa, Julia K och Zenobia. Jag ska låta dem svalna lite till så jag kan äta dem sen ;) Man får se om jag orkar med middag idag! Jag tror att vi fyra blev klara först, så vi slutade 14:20, en halvtimme tidigare. Chill och soft!

Tråkigt nog lämnade jag kvar min Twilightberättelse i skåpet. Åh, jag som är sugen på att skriva! Jag har inte kommit in i handlingen än. Men Jasper har dykt upp, stöttar Bella lika mycket som de andra familjemedlemmarna. Åh, helt kär i min egna berättelse ♥
Ja, eftersom att vi går in på svenska-biten vill jag också säga att på "Hela skolan skriver berättelse" fick jag VG-nivå. Nöjd är jag, men det kunde blivit bättre om jag hade mer tid. Hade nämligen 20 minuter på mig att renskriva berättelsen jag skrev på kladd. Så jag var stressad, men kul att jag fick VG iallafall!

Nu väntar jag på att Zenobia ska lägga ut bilderna från hemkunskapen. Haha, jag vill så gärna ha dem för jag kan inte lägga ut bilder från mobilen till datan. Så kan ni se hur nöjd jag ser ut över mina muffins, kanske se världens skämtaste George om hon tog foto på honom. Ja, jag vet inte. Men får hoppas på att hon lägger ut några.

Jag såg nu hur besökarna sjunker. Förr hade jag kring 30-45 besökare ungefär varje dag, nu får jag vid 15-20 stycken. Känns surt, men jag kommer inte sluta blogga. Och jag uppskattar dem som kommentera och de som läser. Jag älskar era komplimanger ni ger mig och jag försöker att ge er komplimanger också. Sjukt skönt att veta under en så kort tid att jag skriver bra, bloggen är fin osv. Tack!


- Ser uppspelt ut. Haha :)


Omprov klockan åtta

Hallå på er!

Jag har inte alls haft tid med bloggning idag pga. plugga. Jag har som sagt mitt omprov imorgon och måste plugga hårt och gå upp tidigt. Brukar vanligtvis vakna upp klockan 6:45 varje dag. Men om jag ska hinna till skolan imorgon måste jag vakna klockan 5:30. Vill inte stressa varje morgon. Så då kliver jag upp, duschar, fixar mig, äter frukost. Och bara tar det lugnt resten av tiden.
Efter inlägget måste jag plugga på engelskan. Måste kunna klädesplagg, vad dom heter. Tråkigt, men roligt ämne. Me love fashion.

Haha, just det! Jag skriver (ännu) en berättelse i skolan och hemma. Det är Twilightinspererat, ungefär som Twilightvideon som jag visade er. Men handlingen är:

Edward måste lämna familjen Cullen och Bella för Volturi. Om han stannar kvar blir allihopa bestraffade. Och när Edward lämnar dem börjar Bella få småkänslor för Jasper, och Jasper för Bella. Alice ser Bellas och Jaspers framtid och börjar bli svartsjuk på Bella.

Lite drama, you know ;) Men jag gillar handlingen och är nöjd med det. Så efter engelskaglosorna ska jag nog skriva mer på berättelsen.
Och Frida: Jag förstör inte Twilightsagan, jag vill bara skriva ner det jag upplever när jag läser när Jasper pratar, Jasper tänker, Jaspers förmåga. Jasper, Jasper, Jasper.


Matteboken -.-

Engelskaboken

Jackson Rathbone vs. Chace Crawford

Problem! Oh, no. Har gått runt och kikat på olika Gossip Girl klipp på Youtube. Jag brukar inte se det ofta men ibland. Så nu har jag gått runt och blivit så crushed på Chace Crawford! Minst lika mycket som jag är crushed på Jackson Rathbone. Tänk att det finns flera som är snyggare än Jackson Rathbone. Hrmf.. suckar för mig själv. Jag vet att jag inte kommer precis vara "Mrs.Rathbone" eller "Mrs.Crawford". Men det är inte kul!
Åh, bara jag inte tappar intresset för Jasper Hale. Då vet jag inte vad jag gör!


Min nya älskling ? I think so.


Sommarminnen <3


- Låten väcker sommarminnen från 2007, 2008 och 2009.
Tre somrar har jag hört på den här låten och man tröttnar inte. Så himla underbar!

Ronan Keating - When you say nothing at all


Bilden tagen sommaren 2008.
Platsen är på dåvarande, goda resturangen Glädjen som brann upp :(
Men där har vi två stycken riktiga djurgårdare!
Han längst åt vänster är min kusin som kommer från Irland. Konstigt nog hejar han på Djurgården, och en massa engelska lag. Minnen, minnen.

Fruktansvärd huvudvärk!

Hej på er!

För några tiotals minuter sen kom jag hem från skolan för jag har en sjukt jobbig huvudvärk. Jag misstänker att det är migrän, för att jag har inte haft en lik huvudvärk förr. Så jag får nog käka några Ipren och vila.
Just nu ser jag på One three Hill. Jag brukar inte se på det, men det verkar bra. Det där är nog en repris.

Vilka dagar och tider sänds One Three Hill ? Vill så gärna följa det nu ;)

Jag skulle uppskatta om någon visste det. Nej, men nu måste jag ta något att äta. Jag är utsvulten, så jag får hoppas att det finns någon gott i kylen.


Bilden tagen från Google.

Godnattinlägg

Hellu på er!

Eftersom att jag ändå kollar in min blogg så tänkte jag skriva ett inlägg. Skolan börjar imorgon och på onsdag har jag omprov i matte. Tänk att jag också fyller år om 10 dagar imorgon! Tiden går fort när man.. längtar ? Nej, det kan jag inte precis säga.
Fortfarande drogar jag Twilightvideon. Så himla grym, och jag älskar Jasper! Önskar att han var verklig och att han var min. Bara min! Än så länge är Jackson Rathbone min, oavsett om han vet att jag existerar eller inte ;P

Men nattinatti, så skriver jag imorgon på morgonen ifall jag har tid. Annars är det som vanligt efter skolan.


Dif vs. Kalmar FF

"Full fart framåt! Håll tätt bakåt!

Vi é från Stockholm, från Stockholm stadion. Vi går på fotboll
och sjunger högt. Vi hatar Bajen, vi hatar Gnaget.
Men Djurgårdens IF älskar vi så högt!!
"

De ramsorna och en massa fler ekades runt Sveriges (eller om det var Stockholms) äldsta arena. Det var ett himla drag och bra stämning som värmde mig! Det var hur kul som helst fastän jag inte tycker om fotboll.

Jaha, AIK vann SM-guld. Men hur många guld har de tagit på 2000-talet ? Det här är första gången! Djurgården har däremot tagit några stycken. Sist AIK tog SM-guld var det 1998! Inte mycket att skryta med ? Haha ;)

Djurgården vann 2-0 mot Kalmar.


Bella/Jasper/Edward

Bella och Edward är fortfarande tillsammans, men Jasper börjar få känslor för Bella och Bella för honom.
Så himla bra video, bland de bästa "Twilightklippen" jag har sett!

Blå färg på "bilden" - Edward perspektiv ur scenen.
Röd färg på "bilden - Bellas perpektiv ur scenen.
Grön färg på "bilden" - Jaspers perpektiv ur scenen.

Låten: T.A.T.U - All the things she said


RSS 2.0