Godissamling: Resultatet

Resultatet blir...

EN HIMLA MASSA GODIS!!

Tack vare Linneas vårtnäsa, hennes och Malins gröna ansikten och våran charm samlade vi ihop en himla massa godis! Äntligen börjar folket bli glada och trevliga ;)

 



- Okej, jag var inte Alice Cullen. Men kanske någon från Volturi, vem vet ?


Liten förbättring..

Jag gjorde en liten förbättring på mina ögon. Så de ser mindre mörka ut. Jo, är ganska nöjd. Vad tycker ni ?
Självklart ska jag fixa mer make-up men det gör jag när jag kommer till Linnea ;)



Jag bytte dessutom tröja, eftersom att det är kallt ute nu i höstkylan.



Har denna eftersom att vampyrer ser ju.. eleganta ut. Den bästa jag kunde hitta ;)

Tears falling



New Moon Edward/Bella/Jacob - Fanmade. Helt underbar <3

Happy Halloween

Halloween idag!

Konstigt nog så bryr jag mig mer om högtiderna i år! Midsommarafton var jag finklädd vilket inte jag var förra året. Och jag brydde mig inte om Halloween. Men i år så ska man gå runt som en läskig vampyr som jag sa. Kanske man hoppas på att Jasper Hale kommer och tar mig ? Haha, men riktigt kul ska det bli ikväll! Jag kanske skulle gå på "Godissamling" som jag kallar det med Malin och Linnea. Haha, gör det endast för godiset. Självklart om ingen öppnar eller om dem är otrevliga får man lov att göra något bus. Kasta ägg som alla andra traditioner :)
Jag kommer ihåg förra året när jag gick med Linnea. Jag var djävul, helt knallröd i ansiktet med djävulshorn. Haha, så var det ingen som öppnade så vi smetade på rapsolja på deras brevlåda eller vad det var. Mysigt, mysigt. Haha, som sagt det kommer bli jättekul!

Ska ni klä ut er ? Isåfall, vad ska ni klä ut er som ? :)


- Otydligt sminkad, men har mörka ringar under ögonen. Och eftersom att jag är född som blek behöver jag inget vitt puder. Mörkrosa läppglansa till det!


- På med den ikväll. Vampyrer är söta, men livsfarliga. Right ? :)

Idol

Hello ^^

Jag väntar på att Idol ska börja igen. Som vanligt är Erik den bästa, han kunde verkligen anpassa sig efter låtvalet. Trodde att det skulle bli omöjligt, men nänä! ;D
Med väntan ser jag på Cirkus Möller. Mja, inte favoritprogrammet men lite underhållande är det.
Men snart början Idol, jag får antagligen börja bli lite redo. Fortfarande hoppas jag på att Rabih åker.

Hemma igen

Hallå på er, kom nyss hem från farmor och farfar och hämtat Tommy. En hel del bilköer till centralen med det fick man tåla. Det var kul att hälsa på farmor och farfar också. Jag fick en ring och klocka av farmor som är hur fina som helst. Ska bevara dem med mitt liv :)
Bamse sprang runt deras stora tomt och nu ligger han och sover. Helt slut. Snart ska vi antagligen äta middag. Någon pasta med lövbiffsås eller vad man ska kalla det. Jättegott! Så nu ska jag väl surfa på datorn om inte jag måste göra någonting annat.

Ha det gott!


- Min ring jag fick av älskade farmor

- Klockan som sekundvisarn inte verkar fungera. Men man kan alltid ha klockan som något annat ;)

Då var det dags

Det mesta är städat och klart. Tommys buss åkte iväg klockan ett, alltså är han här i Stockholm vid 15-tiden. Kommer bli sjukt kul eftersom att jag inte har träffat honom sen juli. Han ska vara här hela helgen och imorgon ska vi på Djurgården - Örgryte. Må bästa lag vinna! Haha ;) Jag är inte särskilt insatt i fotboll men står ändå på Djurgårdsklacken. Eller familjeläktaren, vi får se.

Ni kanske börjar inse att jag har börjat intressera mig mycket av Tyskland. Inte historien om allting, men musiken och så. Musiken är bra, men inte språket. Haha, men det är inte kul att plugga tyska, men vad har man för val ? Istället för jobbiga sånger på tyska lektionerna, kan man inte lyssna på något band som är känt. Till exempel Stanfour eller Tokio Hotel. Haha ;) 

Var bara tvungen att säga det.

Vad ska ni hitta på idag ? KOMMENTERA!



"Let me sleep in your arms. Let me breathe, this clean bright light surrounding you"

Yiruma



Yiruma är en koreansk kompositör. Han är känd över hela Asien och i den övriga världen med sina välkända pianosånger. Han har gjort flera låtar genom åren och är mest känd över låtarna "Kiss the rain", "River flows in you" och "Love me".
De flesta känner till "River flows in you" eftersom att den spelas som vaggvisa till Bella i Twilight.


River flows in you


Kiss the rain


Love me


Yiruma för mig är en fantastisk kompositör som låter sången tala för sig själv. Jag kan nästan höra historien bakom "Love me". Något som; Hans flickvän lämnar honom och innan hon kliver på tåget ber han henne att stanna kvar. Jag beundrar honom. Han är bland dem bästa artisterna jag vet. ♥

I love you, but you don't know that yet.

Ibland är bara kärlek så jävla svårt. I flera år har jag blivit kär på nytt men ändå blir allt kaos. Precis som jag känner just nu. Jag är sjukt blyg av mig och allting, jag kan aldrig rycka upp mig och ta tag i saken. Jag kan aldrig fråga om han känner detsamma som jag gör.
Det är svårt att beskriva vad jag känner just nu framför en skärm. Men ni förstår, hoppas jag. Man blir kär, killen känner inte detsamma.. allting blir kaos. Man blir kär igen.. ni fattar.
Kan inte kärlek vara som när man var liten ? Man kunde kramas utan att skämmas.


Bloglovin

Hej!

Följ gärna min blogg via Bloglovin'
Klicka bara på
 

Hoppas att ni fortsätter att kommentera som ni gör och besöker min blogg dagligen. Glöm aldrig bort att ni betyder något för mig också.


Liont - Verstehst du nicht ?

Översättning:
Liont - Förstår du inte ?

Sjukt underbar låt som jag hittade på Youtube. Tyskt, men jag förstår litegrann. För er som inte pluggar tyska i skolan, jag tror nog inte att ni förstår riktigt men refrängen kan ni säkert. Älskar låten!

Har lyricsen med ;)


Höstsol

.. finns det något som heter "Höstsol" ?

- Yes, för mig. Här skiner solen som bara den, sjukt fint är det. På hösten och våren är det som bäst. Så jag tror att efter jag har storstädat så ska jag nog gå ut. Kanske ut och löpa ? Jo, det tror nog att jag gör. På med träningskläder och skor och ut och ruscha! Konditionen måste vara på topp!



- Jag vet inte vad det är för blå fläck som förstör bilden ;)

10 bevis på att du är kär

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan.

2. Du kan läsa sms från personen om och om igen.

3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne.

4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du.

5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats.

6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen.

7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen.

8. Du älskar att känna personens lukt.

9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne.

10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.



Allting stämde och de som jag litar på vet redan vem jag är kär i ;)
Brunt hår, grön/blåa ögon.. i think you know.



Why is love so hard ? Bella is in love ♥


My life, my meaning & my everything



0:50 är absolut min favoritbild. Jackson Rathbone & Ashley Greene forlife  (a)♥

Nyduschad och vaken

Hallå allesammans!

Hoppas att ni har sovit gott och är redo att hantera dagen som kommer. Jag har nyss tagit en varmdusch efter en kallsvettig natt. Jag vet inte vad det är men jag mådde inte särskilt bra. Nu har jag ganska ont i huvudet och har lite feber. Får nog vila mig och när jag känner mig pigg ska jag hjälpa till att städa här hemma. Tommy kommer ju imorgon! Gud vad kul!

Men det händer väl inte mycket mer än det.
Just nu lyssnar jag på en sjukt fin låt. John Mayer - Free Fallin', min och Isas låt ;) Han är helt fantastisk och han spelar låten mycket bättre än Tom Petty, som gjorde orginalet. Lägger upp den, därefter så lägger jag upp någon bild på älskade Jackson Rathbone och ett litet gulligt videoklipp till honom.

 


Godnatt

Godnatt allesammans! Sov gott, så skriver jag imorgon :)


Jackson Rathbone - my life, my meaning, my everything ♥


Jackson Rathbone & Ashley Greene

Jag är så himla usel på att skriva någonting om världens bästa bok- och filmserie Twilight. Men nu ska jag ändra på mig. Nu vill jag lägga upp världens sötaste video på Jackson Rathbone, som spelar Jasper Hale och Ashley Greene, som spelar Alice Cullen.



Btw, Jackson är ögongodis för mig :) ♥

Svar på frågor : frågestunden fortsätter fram till imorgon också

Hur gammal är du ?
- Jag är 13 år gammal :)

När startade du bloggen?
- 8 september, men har haft tidigare bloggar.

Vad brukar du göra på fritiden ? :)
- Jag simmar, umgås med vänner, shoppar.. som vanliga tonårstjejer gör :)


Hoppas att det var svaren på era frågor. Jag svarar mer på frågor imorgon.


Usch, hemskt ;<

Sitter här med kväljningar. Jag vet inte om jag har fått det från en film, dröm eller om jag ens har ätit det.
Tänk efter nu när ni hör ordet: Tånagelsoppa. Jag får kväljningar. Jag känner smaken i munnen och kan se hur det ser ut. Åh! Har lidit med det här äckliga, vidriga ordet i över två timmar nu! Hemskt. Inte är jag sugen på någon middag inte. Man får hoppas på att det går över.

Under hela dagen har jag suttit vid datorn och bara slappnat av. Det är höstlov ju! Vad ska man annars göra ? Haha, fortfarande har jag min pyjamas på mig och jag har inte borstat mitt hår än. Men ibland är det skönt med dagar då man slipper klä på sig. Mina pyjamasbyxor är mycket bekvämare än jeans och mjukisbyxor.

Nu måste jag nog packa upp resväskan igen. Det var tänkt att jag skulle till mamma på fredag men eftersom att Tommy kommer så stannar jag hemma. Det kommer bli jättekul att få träffa honom, det var ju ett tag sen! På lördag så ska jag, pappa, Rasmus och Tommy dra oss ner till Djurgårdsmatchen eller vad det var. Mjo, intressant för mig men väldigt kul för dem. Äkta djurgårdare, you know ;) Men det kommer bli kul iallafall, bara det är inga huliganer som förstör matchen.

Börjar oroa mig för hunden nu. Igår så kom han åt någonstans att han verkligen gallskrek. Det var så öronbedövande och jag var så rädd. Och ända sen igår har han varit slapp, andas tungt. Jag har hört på hans hjärtslag och dem låter okej. Men ändå är det något. Jag får nog tala med pappa om det så får man se om man måste till vetrinären med hunden. Stackarn.

Imorgon får man se om jag ska över till Sandras halloweenparty. Hon har bjudit en massa från sina kompisar och jag är sjukt blyg av mig. Men vi får se, det kanske bli kul iallafall.
Nu måste jag packa upp väskan, fortsätt fråga frågor. Jag svarar på dem ungefär vid.. 21-22 tiden. Så har ni svaren :)


I want them! <3

Varför ?



Semlor är så gott, julmust också. Då är frågan;
Varför kan inte butikerna sälja must och semlor hela året ?
Detsamma med lussebullar. Så gott och längtansfull!

Vad tycker ni ? ;) Vill ni att semlor och must ska säljas hela året ?


FRÅGESTUND

FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND FRÅGESTUND!

Frågestund från 12:15 - 23:00!


Halloween-weekend!

Hallå allesammans :)

Jag sitter fortfarande i mina sängkläder fastän jag vaknade upp för flera timmar sedan. Men jag har inget särskilt att göra idag. Under veckan har jag varit yr, mått dåligt och känt mig väldigt stel. Jag vet inte vad det är, men jag har ingen feber. Hemskt att inte veta vad som är fel! Man får hoppas på att jag blir bättre imorgon om jag ska till Sandras halloweenpartaj imorgon. Hmm.. jag undrar vad jag ska klä mig som. Kanske en Cullen eller en häxa ? Sandra får hjälpa mig!


Väldigt halloweensk humor 8D

Vill också tala om för er att jag ska ta svininfluensavaccinet. Det är inte så uppmuntrande att höra "du kan dö" eller "du kan bli förlamad". Inte alls kul, det får mig bara bli skrämd. Jag kan lika gärna ta vaccinet så kan jag tala om ifall jag är okej, så kan man se vilka som har rätt. Så, slut på snacket.


Tack så hemskt mycket, Sandra!



Dom här ursnygga snäckorna gav Sandra till mig igår ;o
Det är extra kul för mig, eftersom jag aldrig har varit utomlands konstigt nog. Men i januari eller december drar jag, brorsan och pappa till Barcelona. Det kommer bli så kul! Kommer däremot se på en Zlatanmatch, kul för hela familjen. Man får hoppas att man kan samla på några snäckor till!

Här kommer lite bilder ;)


Tagen idag - Sandra, bästavän ;) ♥


Tagen igår - Jag, bilden blev lite suddig eller vad tycker ni ? ;)

Mycket flum de båda dagarna. Snart kommer Sandra hit igen, hon skulle bara käka. Då blir det extra flum!
Just det! Jag kollade nyss på mina besökare. Jag trodde under mina oaktiva dagar att jag inte skulle få några besökare alls, men jag hade fel! Hade 20-30 tals besökare, betyder jättemycket för mig :) Vart är kommentarerna ? Haha, puss på er!


Darin - Viva la Vida



Jag lovar er, det här är den bästa covern till mäktigaste låten! Kärlek!

Väldigt dålig uppdatering!

Okej, jag vet att jag har haft en väldigt dålig uppdatering. Pappa hade missat en faktura och internet och telefonerna fungerade inte efter ett tag. Men nu är jag tillbaka! Väldigt glad är jag eftersom att jag inte har haft tillgång till internet på nästan en vecka. Jag har tänkt på er läsare och längtat efter att få skriva. Förlåt, förlåt, förlåt! Tyvärr har jag ännu ingen bild att visa upp, men innan Sandra går hem så ska jag bjussa er en bild. Ha det gott än så länge :)

bloggtrafik.nu

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=isabellecarlsson..


Jag hittade en sida där man kunde få lite mer besökare i bloggen. Om ni klickar på länken ovanför så kommer ni till hemsidan så står allting som behövs veta där ;)

Enormt uttråkad!

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: Rasism, krig och.. jag vet inte.
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Högtalare, nycklar och dator
Tre saker jag gör just nu: Bloggar, lyssnar på musik, gör detta test
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Äta mig tjock för att veta hur det känns, säga hejdå till familj/vänner och sen.. dö Oo'
Tre saker jag kan: Rita, skriva, byta gardiner kan jag också ;D
Tre saker jag inte kan: Matte (!), No och sjunga bra :o
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Kesha - Tik Tok, Tokio Hotel - Ready set go och Michael Jackson - Who is it
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Matte, No och.. jag vet inte
Tre favoriträtter: Ris-köttfärs i ugn ;D <3, McDonald´s och BK ;D

Grattis på födelsedagen, broder Rasmus!

Nu är du två år äldre än mig. Men vänta bara! Om tre veckor är du bara ett år äldre än mig ;)
Jag ska allt komma om dig!

Grattis på födelsedagen, jag hoppas på att du kommer välja god maträtt som man kan käka ikväll! Dessutom hoppas jag på att du kommer få fina presenter, och att du kommer få en toppendag :)


- Ledsen brorsan, men jag bjuder på den här bilden! ;D


.. Fan alltså

Jag tycker inte alls förhållandet tillsammans med min mamma. Den känns bara tung och jobbig, inte precis som andras förhållanden till sina, eller hur ? Jag önskar att jag kunde berätta det mesta för henne och inte kunna dölja lögner. Jag önskar att jag fortfarande kunde spendera tid ensam med henne, men det kan jag inte nu. Inte nu när hon och hennes nya har flyttat ihop. Det stör mig fortfarande. Jag kan inte släppa det. Jag vill inte bo i samma hus som honom och hans dotter. Jag menar inte att de inte är trevliga. Men jag vill inte leva som en vanlig, svensk familj med mamma, pappa, barn. Jag vill endast leva med mamma och min bror när jag kommer över till henne. Jag förstår henne att hon inte vill leva ensam, men de kunde åtminstonde bo kvar där de bodde istället för att flytta ihop efter 1½ månad - 2 månader. Alltså.. jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte vad jag vill ha sagt längre. Mina tårar gör mig okoncentrerad, precis som jag är nu. Jag saknar henne. Min mamma, jag vill få hennes gamla jag tillbaka. Jag vill få känna hennes armar omkring mig och höra varje dag: "Jag älskar dig". Jag vill vakna upp i samma hus, bara med henne och min bror i huset utan hennes nya och hans dotter. Jag vill att hon ska göra frukost åt oss. Jag vill så mycket. Men jag antar att det kommer ta ett tag för hennes gamla jag ska komma tillbaka.
Jag ska komma över till henne på höstlovet. Från måndag - fredag ska jag vara hos henne. Men jag antar att jag vill sova hos min äldre bror och hans flickvän. Från tisdag till onsdag, det skulle kännas bra. Så att jag kan slippa min osäkerhet bara för en dag. Sen får vi se hur jag gör. Men om jag inte orkar vara hos henne hela fem dagar kan jag åka hem när jag känner för det. Och jag tror att jag kommer vilja göra det.

Låten påminner mig om mamma, jag blir alldeless gråtfärdig

 


Sverige inte får vara Sverige ?

Det sägs att dessa muslimer vill förstöra Sveriges kultur.

De vill:

Att svenskar ska fasta
Inte får sjunga våran nationalsång, utan deras nationalsång
Inte gå i kyrkan, utan i moskéer
Alla killar ska vara omskurna när de är små (dvs. inte får barn)
Inte får sjunga våran klassiska "Den blomstertid nu kommer" på skolavslutningarna
Det ska inte serveras gris i skolorna

Vad tycker ni om det här ? Jag tycker det är skitdåligt. Förstöra Sveriges kultur och vill ändra oss till såndana som dem. Ska Sverige bli som muslimer och inte vara samma, gamla svenskar ?

(Jag anklagar inte alla muslimer. Tyck inte att jag är rasistisk! Vill bara ha kvar Sveriges kultur! )


Tips på "gratis designer" sidor

www.malinsofiacalmebring.blogg.se - hon har väldigt fina designer som hon själv har gjort.

http://tescho.se/webdesign/gratis-bloggdesign/ - väldigt fina och unika designer!


- det är väl dem bästa hittills tycker jag :)


Jag älskar ridning!

Många kanske inte tror det, men det är något jag verkligen tycker om! Fastän jag har ridit två gånger i hela mitt liv. Det är hästarna, they are so freakin' cute ;)
Jag och halva min klass åkte till Sättra idag och red. Man skulle vara två och två (en skulle leda hästen, den andra skulle rida), så jag var med Amanda. Vi red på hästen Bella (som jag tyckte om, hon var både snäll och hon har samma.. namn som mitt smeknamn). Så.. Bella red Bella ;) Jag tror att hon var någon Connemaraponny eller Islandshäst. Äsch, jag vet inte. Söt, urgullig var hon! Kan tänka mig att börja rida, det verkar hur kul som helst. Men jag satsar ändå på simningen.


Skoldag

Hallå älskade läsare!

Har lite småbråttom för strax ska jag möta Alicia. Vi hade tänkt ta sällskap till skolan, så jag ska möta henne om tio minuter. Idag får man hoppas på en toppendag, och jag kommer skriva när jag kommer hem.

Ha det bäst än så länge ♥


Skoldag

Hallå älskade läsare!

Har lite småbråttom för strax ska jag möta Alicia. Vi hade tänkt ta sällskap till skolan, så jag ska möta henne om tio minuter. Idag får man hoppas på en toppendag, och jag kommer skriva när jag kommer hem.

Ha det bäst än så länge ♥


Kesha - Tik Tok

Åh, gud.. jag är helt såld till den här låten! Älskar beatet ;)


Kort sagt..

Jag är inte fjortis. Vill inte bli en. Kommer aldrig bli en.


Vet ni vad jag hittade ? En bild från 6-års, jag ser bara för.. liten ut!
Ser ni någon likhet ?


2009 - 2002 (?)
- Fortfarande väldigt dålig kamera. Men ni ser väl antar jag ?


Isabelle goes... fjortisgirl *hihi*


- Assow, mitt håwr ee liksom, typ.. fett stört liksom!


- Oemge!! Jag fick ett sms!!


- Sewr mitt håwr och idominläppawr bra ut ? *hihihihih* Pöws


- Bitches, förstör inte mina dagar.


Ingen träning - städar rummet

Det blev ingen träning eftersom att jag har vuxit ur min baddräkt. Jag ska fixa en till nästa vecka, då kommer jag träna! Och eftersom att mitt rum är ganska skitit så ska jag städa som bara den! Putsa, tvätta, byta lakan, damma av.. allting behövs! Så.. rent kommer det bli ;)



Vilken film kan jag se på efteråt ?

Twilight ? Eller..

.. världens bästa "Djävulen bär Prada" ?

Snart simträning

Hallå ;)

Jag hade bara lust att kasta in ett inlägg, strax ska jag till simträningen. Typiskt, ingen bussremsa och inte tillräckligt mycket pengar på mobilen. Pappa jobbar, då får jag gå. Kanske inte är så långt som jag tror att det är ? Haha.

Var inne på kompisens blogg, så var det någon video hur man gjorde rosettfrisyr. Ja, själv påstod hon att det var en bra beskrivare. Men.. nej, inte för mig. Jag försökte och försökte men det gick inte. Istället för att ha ansiktet mot kameran så skulle hon ha ryggen mot kameran! Då ser man mycket, mycket bättre! Dessutom gjorde den här tjejen på videon att jag fick tovor i håret. Typiskt. Man får iallafall hoppas på att resten av dagen blir bättre. Måste ringa Julia och fråga varför hon inte kom tillbaka igår. Hon skulle bara till sin kompis, hämta en sak, dra ner till kiosken och sen komma tillbaka till mig. Men hon kom inte tillbaka på hela kvällen. Känner mig smått.. dissad. Så jag måste snacka med henne.

Fan, just nu känner jag mig så depp. Hittills hade dagen varit så perfekt, men dagen blev sämre när jag skulle testa rosettfrisyren. Jag säljer inte kakor idag. Alla tjurmammor och tjurpappor vill inte köpa. Ännu en gång, vart är alla "trevliga" svenska folk nu då ? Suck. Nej, men nu orkar jag inte lägga ner min deprission på bloggen. Inte värt det. Så jag försöker samla mig och ringa Julia. Utbrott för mig kanske det blir. Så sur som jag är ;)

Men ha en fortsatt bra söndag, så återkommer jag efter träningen ♥


Dagen förblir.. dålig


Tokio Hotel - Spring Nicht ( Text )

Über den Dächern
ist es so kalt
und so still
Ich schweig deinen Namen
weil Du ihn jetzt
nicht hören willst
Der Abgrund der Stadt
verschlingt jede
Träne die fällt
Da unten ist nichts mehr
was Dich hier oben
noch hält

Ich schrei in die Nacht für Dich
lass mich nicht im Stich
Spring nicht
Die Lichter fangen Dich nicht
sie betrügen Dich
Spring nicht
Erinner Dich
an Dich und mich
Die Welt da unten zählt nicht
Bitte spring nicht

In Deinen Augen
scheint alles sinnlos und leer
Der Schnee fällt einsam
Du spürst ihn schon lange nicht mehr
Irgendwo da draußen
bist Du verloren gegangen
Du träumst von dem Ende
und nochmal von vorn anzufangen

Ich schrei in die Nacht für Dich

Ich weiss nicht wie lang
ich Dich halten kann
Ich weiss nicht wie lang

Nimm meine Hand
wir fangen nochmal an
Spring nicht

Ich schrei in die Nacht für Dich

Spring nicht
Und hält Dich das auch nicht zurück
Dann spring ich für Dich

Grattis Foki!!



Yes! Foki kammade hem tre priser som "Årets nykomling", "Årets mest orginella" och "ÅRETS BLOGG". Grattis! Vilken lyckad födelsedag hon hade. Åka limousine, umgås med andra bloggerskor, åka till Stockholm och vara på Blog Awards! Wow, jag skulle bli hur glad som helst om jag vore hon. Fast.. hon är väldigt glad. Hoppas jag!
Bloggalan kommer visas lördagen den 24 oktober på tv400. Så får ni se vilka som fick vilka priser ;)
Grattis ännu en gång till Foki. Du är värd de priserna!


Idag har jag en hel del att göra. Klockan 13:45 far jag iväg till min första simträning under säsongen. Nervöst är det, eftersom att jag kommer träna i en ny simhall. Men det kommer gå bra iallafall.

Va!?

Det är helt sjukt! Blogggalan sänds nästa vecka istället. Väldigt dåligt, orättvist och alla andra dumma ord. Åh, så .. irriterande. Men då är det bara kolla på tvtablån varje dag för att se exakt när Blog Awards kommer sändas!

Men nu ville jag bara lämna ett sista kvällsinlägg, sen ska jag nog se på teve och bara.. slappa ;) Ni får ha en god nattsömn så hörs vi imorgon. Godnatt på er ♥

Jag är säker på att Kenza blir årets blogg igen. Äsch, vi får väl se.


Mätt och uttråkat

Skriv ditt namn med lill fingret: isabelle
Skriv ditt namn med armbågen: i9xsasb de,l,lder
Skriv ditt namn med pannan: 89 w2gft 34iower
Skriv ditt namn med foten: iasaqbvgekllo
Skriv ditt namn med näsan: isabelle
Skriv ditt namn med örat: uisrftkoko
Skriv ditt namn med munnen: i8swaq bde,l,le

Hade väldigt tråkigt med andra ord. Men det gick väl bra, det där ? Haha!
Jag har nyss fått i mig middag. Falukorv med makaroner och lite ketchup, mja.. gott på en lördag kan jag inte säga precis! Men jag vill inte få i mig något annat än så länge, då spricker jag!

Sitter och längtar tills Blog Awards ska börja! Det börjar om ungefär 45 minuter, och då får jag hoppas att teven är ledig. Hoppas, hoppas hoppas. Men nu ska jag antagligen bara ta det lugnt och vänta.

Ska ni också se på blogggalan ?

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart. /
Michael Jackson - Will you be there


Ny uppdatering om Blog Awards

Galan börjar klockan 18:30, men prisutdelningen är klockan 20:00 på tv400!!

Kommer bli minst lika bra kväll som igår, hoppas jag. Alldeless strax ska jag ut igen och sälja kakor, det blev inget förra vandringen. Antingen sov dem, eller var dem inte hemma. Så det är bara fortsätta gå.

Varför mina bilder är så ljusa än vad mina andra var ? Jo, det är bara för att jag har en "Bright Lighter" som man kan justera om man vill ha starkt ljus eller lågt. Dessutom blir man piggare av den. Så den använder jag mest på kvällarna och när det börjar mörkna.

 



- Så ser en Bright Lighter ut.


Utsläppt, uppsatt och vilket nagellack ?


Ska jag ha uppsatt ..


eller utsläppt ? Och..


Vilket nagellack ska jag ha idag ?
( längst till vänster "Isadora Shiny Quartz 18" mitten, står inte vart den kommer ifrån. Men den är ljusröd/orange. Höger Rosa/röd )


Huvudmassage


Det här ska föreställa en huvudmasserare. Sägs att den stimulerar blodcirkulationen på hjässan. Smart uppfinning, men hur kul är det att ha en sådan sak på sitt huvud ?
Jag skulle inte vilja använda en huvudmasserare, det räcker väl med att en själv eller någon annan masserar åt en ;)


Yiruma - Kiss the rain



- Sådan musik ska man lyssna på när det är regnigt väder som det är idag!
Yiruma är och förblir världens bästa kompositör, han är helt underbar!

Dusch, ut och sälja!



Yesbox, så är min dag idag. På måndag går jag ut och säljer min salami. Får sälja hela eftermiddagen då från klockan halv fyra. Men idag ska jag minsann sälja kakor, min brorsa ville köpa mina två sista "femlotters" längor för 20:- Vad bra, då blir jag av med dem. Men innan jag ska gå runt och sälja mina kakor måste jag ta en dusch. Jag har inte tvättat av mitt hårsprayade hår än, så jag tänkte att det är lika bra att jag tar en snabbdusch. Idag kanske det blir lugna låtar, det känns bra så. Lugna låtar är bra på regniga låtar. Man känner sig en aning.. glad. Kanske ska man lyssna på Mariah Carey låtar, eller varför inte Michael Jacksons ? Heal the world, Will you be there.. varför inte We are the world ? Åh, gud.. man får bara gåshud. Nu går jag ner till duschen, måste bara lyssna klart på Will you be there. Man kan inte sluta lyssna på honom. Mäktig och kärleksfull låt!

Ha det bra än så länge, så hör jag av mig om jag har fått något sålt!

Blog Awards idag!!

Jag har för mig att det är Blog Awards idag. Hoppas som bannemej att Anchisa (Foki) kommer få ett eller flera priser. Just det! Hon fyller år idag. Arton blir hon väl ?

"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år
Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år"

Grattis Foki ;)

Men jag tror att galan är klockan 20:00 på Tv400, men jag är inte säker. Man får väl gå runt och kolla!


Godnatten, natten

Nu ska jag gå och lägga mig. Såg att Camilla åkte ur idol och jag blev så glad! Jag var sjukt rädd över att Nicklas skulle åka ur, men enligt mig är han flera gånger bättre än Camilla. Det bästa låtvalet var The way you make me feel, Will you be there och You are not alone. Nej, men nu går jag och lägger mig. Vi hörs imorgon och då ska jag se till att få några kakburkar och lotter sålda!

 


Min katt är också trött verkar det som. ( Bilden är tagen tidigare under dagen )


Tårarna bara rinner ner för kinderna



Det är inte bara sången som är bra, det är texten. Åh, gud.. man får gåshud och man blir så rörd!

Ich liebe es!

- Tänk att man kan ha så himla kul med sig själv med hjälp av musik! Ready, set, go av Tokio Hotel är så pass cathig av sig att jag har dansat över hela rummet och tillochmed slagit upp mig paraply och tagit ett egofoto. Woho! Det här blir en fantastisk fredagkväll!



Jag igen, med håret på sned och hårsprayen ska föreställa en mickrofon.



Tokio Hotel förgyller mina fredagar. Jag älskar dem ;) <3


Så.. catchig låt ;)



Man vill bara ställa sig upp och dansa, inte sant ?

Städning imorgon som gäller! ( sämst kamera!! )



Sängen ska bäddas

Skrivbordet måste.. städas



Och klädhögen ska ner i tvättkorgen *suck*



Och allting ska göras av mig


Lågt, riktigt riktigt lågt ;<

Mitt liv

Nu vill mamma att jag ska komma över till henne nästa vecka. Men jag vill inte. Nu har hon och hennes pojkvän

flyttat ihop hem till henne och när kommer jag ha "mor-och dotter" tid med henne ? Aldrig! Jag som tyckte att det var perfekt att hennes pojkvän bodde hos sig och hon bodde hos sig. Nu kommer jag aldrig ha tid att umgås med henne ensam. Titta på teve och allt det andra, det är bara bortkastat!
Hon kunde väl ändå fråga mig och min bror om det var okej att de skulle flytta ihop. Men så tänker hon inte! Mamma och pojkvän hänger inte ihop riktigt. Iallafall inte för mig. Och dessutom inte om man inte frågar sina barn om de kan flytta ihop! Åh, jag är bara så arg och jag ser ingen alls lust att komma över till henne under höstlovet.
Jag tycker det här är så lågt! Det är nästan så att jag inte kommer palla komma över till henne på månader! På julafton skulle dem tydligen gifta sig. Jaha.. julafton är en högtid tillsammans med familj, släkt och vänner. Jag kommer inte sitta på deras bröllop då jag kan öppna julklappar, titta på klassiska Kalle Ankas Jul och ha kul. Då firar jag nog hellre jul och nyår hos pappa. En aning roligare. På min födelsedag stannar jag här. Mycket tryggare. Man får väl se när jag kommer över. Det blir inte på länge.

;<

Hallå ;)

Sitter i skolan, vi har datorer. Hade bara lust att lämna in ett roligt inlägg. Jag slutar snart!

Ha det bäst, mina älsklingsläsare ;) <3

Lär er tyska med.. Tokio Hotel! ;D

- Väldigt bra att veta. De har dock mycket bättre uttal än mig ;o


Kärlek till låten



Vet ni vad låten heter ? ;)

- Hahah, bara att kommentera svaret.
Och dessutom vet jag vad låten heter, vill bara testa er!

Mariah Carey - We belong together



Fantastisk låt! <3

Jag ÄR världens bästa kartläsare!



Vad tycks om det ? Banan var 3,5 km lång ungefär och det var 15 kontroller. Men tänk vilken tid! Det skulle nästan ta dubbelt så lång tid om jag var lika dålig som förra året! Jag visste inte ens att jag var duktig på att läsa kartor, men tydligen var jag dt. Haha, det här får firas med.. att hämta kakorna jag ska sälja hos Julia. Så får jag gå runt och sälja. Måste dessutom bli av med lotterna. Vem vill köpa ? 2:- för en lott eller 10:- för fem stycken! ;)

Orientering idag *suck*

Ni kanske tror att jag är världens bästa kartläsare, men ni har fel. I orientering fick man tydligen inte vrida på kartan utan man skulle vrida på sig själv. Och.. det är jag inte bra på! Ännu har jag inte hittat någon jag kan springa med, väldigt irriterande. Vi får se hur jag kommer göra. Om jag kommer springa eller inte.
Men nu måste jag göra mig i ordning, så ni får ha en toppentorsdag! ;)


- väldigt morgontrött Isabelle.


Idollåtar till fredag!

1. Calle Kristiansson - Bad

2. Camilla Håkansson - Human Nature

3. Reza Ningtyas Lindh - The Way You Make Me Feel

4. Mariette Hansson - I Want You Back

5. Eddie Razaz - They Don't Care About Us

6. Tove Styrke Östman - Will You Be There

7. Nicklas Hocker - Black or White

8. Rabih Jaber - You Are Not Alone

9. Erika Selin - Beat It

10. Erik Grönwall - Thriller


- Eriks, Nicklas & Rezas låtval är helt perfekta. Mina favoriter dessutom ;)


Man gråter :<



- Twilightfans, jag kan satsa på att ni kommer gråta ;'< ♥

Jag tröttnar aldrig!

Jag älskar den här reklamen! Kan den inte spelas upp hela tiden istället för.. ÖoB reklamen "Priceless" etc.


En rackars salami såld, idag också!

Ni kanske tror att det går bra för mig. Men icke sa Nicke. Idag gick jag och Sandra och knackade på kanske.. 15-20 hus. Allihopa sa nej förutom ett. Han sa "Alla salamin är likadana, bara att det är en annan krydda.", jag och Sandra trodde att han inte skulle köpa. Men det gjorde han! En vitlök då. Men sedan gick vi till ett annat hus. Vi knackade på, såg käcka och glada ut och log mycket. Jag hinner bara säga hej innan han säger "Nej. Tack. Bra" och stänger dörren, vad ohygglig man ska vara! Vad har hänt med svenska folket ? Vad har hänt med "Javisst kan jag köpa det" och så vidare. Men nej, nej. Jag blir bara så.. sur. Deprimerad och förvirrad. När kommer jag få ihop mina 2000:- om dem ska fortsätta såhär ? Men imorgon ska jag sälja själv. Ska dra till grannarna, för de lär väl köpa. Och så får jag dra mig till kompisar. Något måste jag få sålt iallafall!

Med andra ord, det är inte enkelt att sälja salami!


En rackars salami såld, idag också!

Ni kanske tror att det går bra för mig. Men icke sa Nicke. Idag gick jag och Sandra och knackade på kanske.. 15-20 hus. Allihopa sa nej förutom ett. Han sa "Alla salamin är likadana, bara att det är en annan krydda.", jag och Sandra trodde att han inte skulle köpa. Men det gjorde han! En vitlök då. Men sedan gick vi till ett annat hus. Vi knackade på, såg käcka och glada ut och log mycket. Jag hinner bara säga hej innan han säger "Nej. Tack. Bra" och stänger dörren, vad ohygglig man ska vara! Vad har hänt med svenska folket ? Vad har hänt med "Javisst kan jag köpa det" och så vidare. Men nej, nej. Jag blir bara så.. sur. Deprimerad och förvirrad. När kommer jag få ihop mina 2000:- om dem ska fortsätta såhär ? Men imorgon ska jag sälja själv. Ska dra till grannarna, för de lär väl köpa. Och så får jag dra mig till kompisar. Något måste jag få sålt iallafall!

Med andra ord, det är inte enkelt att sälja salami!


En tuff, jobbig och trött dag

"Kan inte, vill inte, bryr mig inte", var det enda svaren på min matteprov under dagen. Så envis är jag, men jag hade inte övat någonting och dessutom kunde jag ingenting. Trots alla genomgångar läraren har haft har jag fortfarande inte fått greppet. Vadå primtal ? Haha, men iallafall fick jag A-delen gjord.

Resten av dagen har jag varit trött och småsur. Försöker fortfarande klura ut vem jag ska orientera med imorgon. Det finns ju ingen, alla är upptagna :< Dessutom så vill jag inte bara gå, jag vill röra på fötterna och bli varm! Det är höst! Men det gör ingenting ifall jag får orientera ensam, kanske skulle jag känna mig lite deprimerad. Jaja, får leta mig fram och hoppas!

Äntligen har jag flyttat datorn till mitt rum! Yes alltså! Känns så bekvämt eftersom innan hade vi datan i "lilla rummet", jättelitet. Nu får jag kanske ha lite högre musik, vem vet ? Haha, nöjd är jag iallafall.

Alldeless strax ska jag ringa Sandra. Vi ska självklart sälja idag också, wish me good luck!


- Min Edwardaffisch i mitt rum (hemsk kamera)


- Ha det bra!


Jag HATAR kaffe med chokladsmak!

Hallå på er!

Jag kom nyss hem från Smedby Lada. Jag har ätit middag med gruppen jag ska till Hassela med. Jo, dem var trevliga och det var riktigt mysigt. Särskilt när ljusen var tända och den rosa strålkastaren som var riktad mot discokulan. Så blev det rosa överallt. Riktigt fint! Och stället var det inte alls fel på. Fanns biljardbord, guitar hero, singstar, bilspel och mycket mer. Väldigt, väldigt kul var det!
Till efterätten drack jag kaffe med chokladsmak. Så just nu skakar jag väldigt mycket och har en hel del energi i kroppen och knoppen ;) Jag kommer antagligen sova som en stock inatt, för energin varar inte länge. Usch, jag har bara lust att springa och skaka av mig. Och väldigt skrattig är jag! Men huvudsaken är att jag hade kul där borta!

Just ja! Idag fick jag en kryddmixsalami såld. Det börjar genast gå bra, så imorgon ska jag och Sandra sälja. Sålt en salami och fem lotter. Riktigt bra! Och på torsdag ska min klass sälja kakor till klasskassan, mycket jag ska sälja. Kommer ta en hel del på energin och man får hoppas att jag kommer orka. Ska sälja hela 10 kakburkar! Bäst att man går till barnfamiljer!

Nej, men nu måste jag skaka ur mig energin och ta det lugnt. Hare!

 
Jag vill ha dom :<

DET SNÖAR, DET SNÖAR!

ÅH HERRE MIN GUD VAD GLAD JAG ÄR! Det snöar verkligen, ungefär lika mycket som en snöstorm! Årets första snö har kommit och jag undrar hur mycket tur jag får idag! Jag som trodde att snön skulle komma i november, men nänä! Där hade jag fel!

Bara jag som är glad över att snön har kommit ? ;)

Michael Jackson will always be the King Of Pop

Hallå bloggen!

Kom alldeless nyss hem från skolan. Under dagen har jag varit mer flummig än vad jag brukar vara. Men lyckad blev den!

Klockan 17:15 ska jag på ett "möte" angående Hassela. Jag ska åka till Hassela tillsammans med Sandra under sportlovet, det kommer bli jättekul.. och billigt! 500:- för mat, pjäxor, skidor och övernattning. Hur billigt är inte det ? Jag som aldrig åkt skidor är en aning nervös. Jag längtar så mycket! Flera månader kvar, men det är bäst att ha ett möte nu så slipper man ha det senare.

Åh, gud. Jag såg på ett Michael Jackson klipp. Det handlade om This is it konserten som blev aldrig av. Jag sitter och gråter, herregud. Jag saknar honom. I will always love you, King of Pop.



Svartvitrandiga stumpbyxor - första gången

Hallå bloggläsare. Hade svårt för mig att vakna upp när väckarklockan ringde. Anledningen är mörkret och att hösten har kommit. Klockan är halv åtta nu och det är fortfarande mörkt och lite blött på gatan. Så det verkar kallt, då drog jag på mig mina svartvita stumpbyxor, ett par svarta shorts över och en vit tjocktröja.

Just nu ser jag på teve. Disney Channel, det var ett himla tag sen! Men jag orkar inte se på något annat än Hannah Montana. Väcker vinterminnerna. Haha, till det dricker jag varm choklad, fil med flingor och en frukt. Toppenfrukost blir en toppendag.
Nej, men nu måste jag äta upp och göra mig i ordning för skolan. Man får hoppas på en lyckad dag ;)
Ni får också ha en bra dag.


Fortsättning..

Jag muttrade något ohörbart och gömde mitt ansikte för Timmy. Jag hade min rygg mot honom för att undvika hans ansiktsuttryck. Jag ryste svagt av vindpusten som for genom mig. Jag sneglade smått på Timmy som satt nervöst och bet sig i läppen.
"Hur mår du ?", frågade han prövande. Jag snyste. Såg han inte hur illa gänget betedde sig ? Såg han inte mina tårar ? Han skrattade åt mig och nästa sekund verkar han vilja be en förlåtelse. Jag snyste igen men svarade inte hans fråga.
"Steph.. det som hände i helgen, du vet att jag inte gjorde det med flit.", sade han ursäktande och jag kände hur tårarna sakta börja trilla ner från ögonlocken. Jag reste mig upp och gick iväg. Men jag hann inte långt förrän Timmy grep tag i min arm. "Stanna kvar. Jag har mer att berätta." Min ilska började koka inom mig. Mer att berätta. Vad ville han få sagt ? Att han kände samma känslor för mig som jag gjorde för honom, knappast. Det skulle aldrig hända. Endast bara i mina overkliga drömmar. Jag knöt mina nävar så hårt att mina knogar såg ut som att hoppa ur sina leder. Jag vände mig om och såg på honom med en kall blick, samtidigt som mina tårar föll ner för kinderna.
"Vad vill du få sagt, Timmy !?", väste jag. Timmy drog på munnen och bet sig i underläppen. Skulle han vara tyst nu ? Nej, jag hade fel. Han röst var som ett svagt mummel.
"Du måste försöka hålla dig undan från mig. Särskilt i skolan. Rebecca har .. känslor för mig". Jag hörde hur svårt det var för honom att uttala de sista orden. Jag häpnade, nästan så att min haka skulle hoppa ur led. ".. men jag känner inte detsamma. Hon gör allt för att få min uppmärksamhet. Och tyvärr får hon det. Men det är inte mitt fel! Jag måste spela att jag är intresserad av henne för att inte förstöra mitt rykte. ", förklarade han enkelt så att jag kunde förstå. Och det gjorde jag. Jag förstod varenda ord han sa. Men.. det jag inte förstod var att han inte ville förstöra ryktet. Han ville inte förstöra ryktet av en enda orsak; låtsas tycka om Rebecca. Det lät inte logiskt.

"Åh.. ", var allt jag fick fram just den stunden. Jag låtsade greppet om mina hårda nävar och min blick var fäst vid asfalten. Jag skrapade litegrann med foten och ljudet under foten ryste till i mina öron.
Timmy nickade instämt och såg på mig. När jag såg på honom och mötte hans blick kände jag rodnaden i mina kinder. Han log det där perfekta leendet som jag älskade så mycket.
Det var tyst några minuter. Vi lät våra blickar tala för varandra verkade det som och hans blick talade mer än vad min gjorde antagligen. Hans blick bad om förlåtelse. Hans blick verkade visa att han tyckte om mig. Min blick talade om hur dåligt jag mådde. Min blick talade om hur mycket jag älskade honom. Jag var den som bröt tystnaden först. Jag torkade mina tårar om kinderna och rodnade litegrann. Timmy log och blickade mot skolan. Jag hörde högljudda röster. Jag suckade och vände mig om och började gå.
"Vänta, Steph!", ropade och gick fram till mig när jag hunnit gå flera meter. Han grep återigen tag i min arm och förde mig till sig. Genast såg jag gänget bakom oss och jag började andas häftigt. Gör det inte, snälla!, ekade i mina tankar och jag höll hårt i Timmys armar. Timmy böjde sig framåt och lät sina läppar möta mina. Nej, fan.. muttrade mina tankar och jag visste inte om jag skulle hålla med eller inte. Kyssen var långsam och inte som förra gången då den var mer intensiv. Men jag tyckte om det. Sedan lossade jag mig ur Timmys läppar och grepp och sprang från platsen. Jag kunde redan tänka Rebeccas reaktion. Förbannad, svartsjuk. Jag såg inte framemot morgondagen.

En början från min berättelse

Jag fick ett slag. Ett till och ett till.
Jag kände hur blåmärkerna bildades och tårar började trilla ner för kinderna.

Fan, vad Nicholas tog i allt vad han orkade för att slå till mig. Gänget stod och skrattade med armarna över bröstet åt mig. Efter flera slag gav Nicholas upp och hånskrattade. Jag belönades med detta för ett misstag jag hade gjort. Jag kysste Timmy. Timmy, den söta nästan hjärtskärande söta killen i gänget. Och antagligen var det förbjudet. Jag såg upp på Timmy med tåröga, panikslagna ögon. Han skrattade åt mig, precis som dem andra.

"Så, Stephanie.. ", sade Rebecca, en av dem populära i gänget. Som alla strävade efter för att bli som henne. "Förstår du nu vad som händer när du kysser Timmy, eller någonsin träffar honom ?"
Jag svarade inte. Jag visste inte vad jag skulle svara. Så, jag bet mig i underläppen och lät en suck lämna mina smala läppar. Rebecca skrattade åt mig och långsamt började jag gå från skolgården och skolan. Jag orkade inte. Vad skulle jag göra ? Timmy var så snäll och omtänksam mot mig i helgen, och när jag kom till skolan. Jag visste inte vad jag ska säga. Jag blev chockad. Han var en helt annan Timmy i skolan. Jag hann iallafall känna honom. Känna hans riktiga jag och jag lyckades bli förälskad i honom. Och nu skulle jag aldrig få träffa honom. Aldrig känna hans läppar mot mina. Aldrig få se in i hans djupa, blåa ögon och säga de tre orden "Jag älskar dig". Aldrig mer.

Jag hörde skolklockan ringa från kvarteret jag vandrade över. Den bekanta ringklockan som ringde om det var rast eller lektion. Jag fortsatte gå i min takt hemåt och försökte glömma de orden Rebecca sa till mig. Jag försökte glömma Timmy som jag trodde var min. Men jag hade fel som vanligt.
Jag hörde någon springa alldeless bakom mig. Jag vände mig om för att se vem det var och jag kände igen flickan genast. Det var min bästavän. Som ofta var upptagen med andra än mig. Men hon var min bästavän, nästan min enda vän. "Stephanie!", ropade hon till mig. Jag stannade och såg på Rachel med plågade ögon. Sekunder efter kände jag hennes armar omkring mig. Jag knep ihop ögonen och flera tårar trillade ner för kinderna. Jag flämtade och snyftade av smärtan i armarna. Smärtan över allt. Smärtan i mitt hjärta. Jag kände Rachels händer stryka mig tröstande över ryggen och jag ville inte släppa taget.
"Glöm honom, Stephanie. Timmy är inte bra för dig. Det märkte du själv", viskade Rachel i mitt öra. Jag knep, nästan skrek när jag hörde de orden. Timmy var inte bra för mig. Timmy skulle aldrig bli min. Det var bara något i mina drömmar. Jag lyckades släppa taget om Rachel och jag sjönk ner på knä. Så pass sårad var jag. Hon hukade sig ned i min höjd och strök mig över ryggen. Fler, nästan hundratals tårar föll ner för kinderna. Det kändes som jag grät blod. Jag försökte lugna ner mig för att kunna säga någonting till Rachel.
"Du anar inte hur.. fruktansvärt kär jag var i honom!" Min röst var inte mer än en viskning. "Och när jag såg honom skratta åt mig. Såg på när jag blev slagen. När han inte gjorde någon nytta, blev jag bara.. du vet.", mumlade jag.
Jag hörde ännu en till komma bakifrån. Den här gången hörde jag tunga steg. "Rachel, jag behöver prata med Stephanie", sade den bekanta rösten till henne. Hon nickade och kramade om mig innan hon lämnade platsen. Timmy tog över hennes plats. Vad ville han nu ?


( Början av min berättelse. Jag kommer skriva fortsättning imorgon, eller senare idag om jag har lust. Skriv vad ni tycker om den ^^' )


Herregud, vilken lättnad och chock!

Jag är vän med Erik "snygging" Grönwall på Facebook ;o
Oh, for God sake! Har önskat honom lycka till på fredag och så, måste undvika att snacka med honom som ett fan ^^' Hhaa, men det är jag redan. Oh God, nu väntar bara vänförfrågan med Nicklas Hocker! ;D ♥


- Snygg Erik


- Snygg Nicklas

Påminner om "förra" livet


Danish - Kvar här i dimman

Söndagsmorgon, och en stor hund i min säng

Hunden verkar tycka om mig. Både igår och idag natt sov han i min säng. Himla gullig han är! Hoppas att han fortfarande sover i min säng, man känner inte sig lika ensam när man vaknar upp av en mardröm :*
Idag drömde jag alla sorters drömmar (förutom mardrömmar). Först bytte jag språk till franska. Sen började jag hata mammas pojkvän. Sen.. vaknade jag upp av att Bamse snarkade. Haha, men drömmen var mer invecklat än så.
Så jag vaknade ungefär för en timme sen. Hörde att Sverige förlorade, men jag funderar om domaren var mutad av Danmark ? Domaren tog ju bort två mål och dömde bara till Danmark. Hmm..
Äsch, det är bara en fotbollsmatch för mig. Inte viktigt :)

Idag händer exakt.. nothing. Kanske höra med Sandra om hon vill hitta på något.

Ja just det! Min älskade faster fyller .. nånting år idag! Grattis, grattis, grattis! Jag hoppas att du får en massa fina presenter och får en toppendag!



( Knappt några bilder, men dem kommer )


Sverige vs. Danmark

Kom igen, Sverige! Krossa dem!


En väldigt frusen dag

Hallå bloggläsare!

Idag har jag bara suttit hemma och slappat. Hade ingen tillräcklig enerig för att gå ut i kylan. Dessutom har jag frusit allan ballan av mig inomhus hela dagen! De första timmarna hade jag min stora dunjacka. Sedan hade jag ingenting över. Ja, och nu har jag en inte så varm tröja. Men mina händer fryser mest nu. De är alldeless blåa. Nej, nu måste jag be pappa sätta på elementen! Man kan inte gå runt och frysa såhär, det är trots allt bara oktober.

Jag längtar tills maten blir klar. Lövbiff med pasta och någon sås. Blir väldigt gott och varmt. Jag såg att pappa hade köpt chips, alltså blir det en kväll framför teven. Brorsan och pappa ska se på när Sverige möter Danmark i fotboll. Jag, som däremot inte är ett dugg intresserad av fotboll ska leta efter andra kanaler. Kanal 5 kanske har något bra klockan 20:00. Jag vet inte. Tv3 är upptagen med fotboll, så den kanalen blir inte ikväll. Äsch, jag får leta.

Och nu vill jag veta vad ni har gjort denna lördag!


Mina älsklingar ;)


Nicklas Hocker - Get this party started



Erik Grönwall - Leave the light on

.. och några fler. Men dem här är mina största favoriter. Snyggingar ;)
Men vilken tjej som håller på och skriker!

Lite gamla bilder med många minnen

Jag kollade lite på datorn där nere och hittade en massa bilder på våran hund, mina simtävlingar osv. Jag häpnade över när jag såg hur liten Bamse har varit. Nu är han stor som ett monster! Haha, bilderna förklarar lite lättare.


Bamse - före, ungefär 3-4 månader gammal ( suddig bild, men ni ser väl honom ? )


Bamse - efter, ungefär 6-7 månader gammal

Hunden växer så det knakar! Han är större än den sista bilden. ( Dessutom tar han all plats i min säng ;) ) Jo, lite speciellt är det. Stort som ett monster, som jag sa.


Slutligen.. en rolig bild på mig och Sandra när vi såg på HEAT, Darin.. och gick runt där på Fadderbyn. Haha, minnen minnen ♥

Tröttsamt och lidande

Jag älskar min mamma. Väldigt mycket. Men jag kan ogilla henne. Särskilt när hon dricker. Jag bor 18 mil från henne och jag vet inte vad hon har för sig just nu. Jag vet iallafall att hon inte dricker just nu för då skulle hon ringa mig vilken minut som helst. Det är det som är det mest jobbigaste med henne. Jag hör på henne när hon har druckit alkohol. Man blir flamsig, flummig och pratar långsamt. Och skrattar en hel del och kan aldrig komma till saken. Man upprepar frågor t.ex "Vad gör du ?", pratar om något annat i 30 sekunder och upprepar frågan. Det får jag uppleva några gånger om året och jag tycker inte alls om det. Jag fattar inte varför hon gör det. Varför ska hon ringa oss, sina barn ? Jag blir deprimerad när jag pratar med henne när hon är full. Liksom.. jag blir irriterad och jag känner att jag lägger på när som helst. När jag kommer och besöker henne i en vecka eller en helg vädjar jag henne att undvika alkohol, för hennes och mitt egna bästa. Men ofta lyckas jag inte. Jag gillar inte att se henne dricka vin. Det känns inte som min mamma då. Det känns bara som att jag känner henne som någon.. bekant. Visst, några gånger får hon dricka men samtidigt tänker jag varför jag låter henne. Jag förstör bara henne.

Jag pluggar om droger i skolan
och håller på och läser om just alkohol. Jag läste att hjärtat slag blir sämre, minnet blir sämre och man kan inte kontrollera sig. Man gör saker som man egentligen inte vill när man är nykter. Och det är jag orolig för mamma. Att hon kommer gå för långt och testa på något som är farligt. Men, jag får hoppas att hon inte för det. Jag ska försöka få henne att minska mängden av alkohol. Pappa behöver jag inte oroa mig om, visst han dricker men inte tills han blir full, tappar balansen och pratar flummigt. Men min mamma känns väldigt.. jobbigt. Men nu har jag bestämt mig, om hon ringer mig när hon är full ska jag lägga på. Det vill pappa också. Och den orden ska jag följa. Då lär hon sig också att hon inte ska kontakta oss när hon är på fyllan. Och hon kanske minskar mängden av alkohol. Man får allt hoppas. Jag hoppas nästan varje dag. Men mest när hon ringer.

/ Isabelle


Allting sket sig

Hallå bloggen!

Denna dag är jag både irriterad men samtidigt neutral. Irriterad är bara för att vi totalmisslyckade att filma "When I grow up" idag. "Single Ladies" gick det bra, tror jag för att vi hade killar i klassen som skulle filma. Men så gick dem och då var det en tjej, Sonja hette hon som skulle filma istället. Ja, vi skulle dansa till nästa låt. Vi hade överdrivna steg och allting gick jättefint. MEN tillslut sa hon att inget filmades. Och det var de sista minuterna innan vi skulle sluta. Åh, gud. Jag och Alicia var nog dem som var mest arga. Vi hade jobbat allan ballan på allt, hela dansen och den andra. Vi var trötta. Hon är bara för fantastisk! *sarkasm* Aja, jag måste bara lugna mig. Kanske ta glass, måste bara packa ur och in diskmaskinen innan.

Äntligen fredag! Tyvärr har jag inte alls så mycket planer. Antagligen ska jag umgås med kompisarna och bara ta det lugnt. Men idag ska jag sitta fastklistrad framför teven klockan 20:00, det vet jag. Det är idol ju! Inte får man missa det. Jag håller på Tove och snyggingen Erik. Den som jag håller minst på är Mariette och Camilla. Ovanligt nog är det ingen av killarna. Men det är ett ganska svårt val, allihopa har så fina röster. Ingen målbrott i år iallafall. Haha!

Men nu ska jag försöka sysselsätta mig lite. Städa mitt rum behövs idag och byta underlakanet. Får massa grus på underlakanet under nätterna. Vart kommer det ifrån !? Det är inte fötterna, men jag försöker undvika fötter på sängen. Nej, obekvämt och störande är det iallafall. Måste också tvätta bort sminket, ser ut som en hippie eller vad man vill kalla det.

Vad ska ni göra under denna fredagskväll ? ;)


Rå humor, men jag kan inte sluta skratta!

Jag ger upp

Nu har jag bestämt mig. Jag ger upp med godisförbudet. I nästa veckas tyskalektion ska läraren bjuda oss på godis, och nästa vecka ska vi ha "Hela skolan skriver berättelse" tävling, då får man ta med sig godis. Det blir bara för mycket .Skolan bjuder på godis, lalala.. jag ger upp. Ska tala om det för Sandra också. Trots att jag spräckte 500-800 kronor, så orkar jag inte. Jag klarade mig iallafall i nästan 3 veckor. Det är bra. Fast förra året klarade jag av 3 månader. Men nu i sjuan blir det lite tuffare.

Imorgon ska tjejerna och jag spela in våra musikvideos med dem fantastiska låtarna "When I grow up" av PCD och "Single Ladies" av Beyoncé. Beyoncés låt kommer vi ha på oss svarta tights/leggins, svarta shorts och svart linne. PCD kommer vi ha på oss olika färger. Alltså, en färg per person. T.ex en har röd, en har svart. Ni förstår ;) Själv ska jag ha den fina färgen lila. Kommer bli jättekul, och nervöst. Men resten av dagen ska jag träna allt ork jag har kvar nu! Det kommer bli hur snyggt som helst!

Ni får ha det bra än så länge!



Bild från sommaren 09'
The Voice 15 augusti, glömmer aldrig den dagen!

Jag tror att jag har hittat rätt hårfärg



Casting Créme Gloss - Dark Chocolate

Det här verkar bli min nya hårfärg. Den ser ut som att matcha mina ögonbryn också, så den kanske jag kan chansa på.

Jättefin låt, trots att det är Miley Cyrus



- Har redan valt en begravningslåt till farmor. Kalla mig inte taskig eller något alls. Låten påminner mig om massa :') ♥

Blog Awards 17 oktober på tv400



Väldigt liten bild, och kass. Men bilden förklarar allt! Foki is the shit!
Kissie är.. jobbig. Hahha, så nu ska jag skicka ett gulligt litet mail till Foki ;*


Pannkakor - det värsta jag vet!

Udda men sant. Pannkakor är det värsta jag vet och det värsta jag ser. Stanken är inte heller så mysig ;o Så under hela hemkunskaplektionen gjorde jag ingenting. Försökte glömma stanken och så. Efteråt, när de andra skulle äta upp sina så fick jag titta på. Haha, gud va kul -.-'
Jag blir väldigt irriterad när jag är hungrig. Och det var jag just då, så lite sur var jag.

Det som var bra idag var att jag fick den enklare matteboken! Fast.. den var inte så enkel som jag trodde. Men bättre var den. Dessutom såg vi på svenskan fortsättningen av tobakfilmen vi ser. Jorå, aldrig har jag tänkt att dem som odlar tobak är fattiga och kanppt får någon lön för det. Och det var tydligen väldigt stort i Indonesien att röka. Sen fick jag höra av smarta "Jeppster" att varje gång man röker förlorar man 11 minuter av sitt liv. Inte så smart att börja röka och så. Måste be pappa sluta att röka, mamma och Tommy också. Och hans flickvän. Men hur ska det gå ? Nikotintuggumin!

Hela dagen var väl okej. Lite trött och måste plugga engelska. Plural, på engelskan repeterar vi massa saker man lärde sig i trean! Som " What's your name ? " och så. Svårt ? Nej, inte så. Bara jättesvårt! *sarkastisk*.

Just det! Jag hade ju tyskaprov idag, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde! Enkelt kan jag inte säga. Särskilt inte yrken, t.ex manlig polis och kvinnlig polis. "der Polizist" och "die Polizistin". Men det gick ändå bra. Hoppas jag.

Nej, men snart kommer Linnéa ringa mig, så får vi se vad vi ska hitta på då. Ni får ha det bra än så länge ;)


Morgon och nyduschad.

Godmorgon läsare ;)

Har nyss fixat min jobbig frisyr, denna gång fick bli två tofsar. Jag orkade inte med flätor idag. Idag har jag på mig ett par jeans, någon tröja från New Yorker, jättefin. Och så har jag en JL tröja som en varm tjocktröja. För utanför mitt fönster regnar det och är mulet. Så jag antar att det bli kallt. Kanske måste dra på mig en halsduk, vintervantar, min vintermössa och min täckjacka idag igen.

Idag har jag inte särskilt bråttom. Som ni vet börjar jag klockan 9:10 på onsdagar, som jag ofta har sagt i den här bloggen. Haha, så jag ska nog gå in på min facebook och kolla på FarmTown om jag måste skörda mitt kaffe. Jag spelar inte FarmVille, tycker bara att det är så komplicerat. Jag förstår inte hur man tjänar pengar. På FarmTown skördar man sina fält, går till "affären" och säljer sina grejer där. Man kan också hyra andra som kan skörda åt en, det är där man får mycket betalt! Det är hur enkelt som helst. Så jag tänker fortfarande stå på den udda sidan. Så till er som tar hand om min farm på FarmVille, stort tack ;) Det behövs nog väldigt mycket!

Nej, nu kallar frukosten på mig. Så jag ska nog trycka i mig en ostmacka och ett glas juice. Sen får jag väl antagligen se på tv. Datorn orkar jag inte sitta vid på mornarna, förutom när jag bloggar ;)



Jag bjussar på bilden. Min älskade Michael Jackson tröja!


En av de bästa låtarna jag vet!



Pussycat Dolls - I hate this part, jag älskar låten!

Sedan 8 augusti har jag fått ihop

.. 263 besökare! Jättebra ;) Keep going.

Frustrerad och smått förvirrad

Yesbox, det är så mitt beteende är idag. Början av dagen verkade jag vara glad. Men jag kände att jag var lite förvirrad över ingenting. Särskilt när vi skulle göra " Nutidsorientering " i skolan. Handlar om nyheter och så. Man kan vinna priser, hörde att första priset var en resa till Stockholm eller vad det var. Hhaha, gud.. man bor ju inte alls långt ifrån. Priset skulle väl vara stort för dem som bor i Umeå eller något, men här jag bor.. nej. Tror nog inte det.

På matten var jag bara frustrerad, frustrerad och frustrerad! Jag fick nästan kramper i handen och jag kände värken i bakhuvudet igen. ( Får det när jag jobbar matte, särskilt när jag inte förstår ). Det som var lite smått kul var när läraren skulle förklara någon primtalfaktorer eller vad fan det var! Jag är urusel på det. Jag låtsades förstå i 10 minuter. Sen sa jag att matte är värdelöst. Haha, då blev hon smått.. sur. Det var lite kul!
Men seriöst, jag hatar matte. Mer än allting annat! Vad är primtal bra för ? Kan någon förklara det för mig ? Pappa får hjälpa mig med räkningarna i framtiden. Jag kommer inte kunna klara av dem! Skitsamma, imorgon ska jag få en tunn, en aning lättare mattebok av henne. Måste fråga henne också om jag kan gå till extraläraren eftersom att jag ligger efter och att jag inte förstår. Om inte jag får, vill hon då att jag ska få ett uselt jobb ?

Åh, gud.. är så sjukt förbannad och sur. Fattar inte ens att jag skriver upp det i bloggen, men jag lovar er. Varje mattelektion.. usch. Ni vill inte se mig. Men samma sak.. bryr mig inte. Så nu ska jag försöka ta det lugnt, plugga till tyskaprovet imorgon och bara.. ha kul. Och så ska jag räkna ut hur många besökare jag har fått i den här bloggen. Självklart på Kalkylatorn på datorn!



Min katt kanske också kan muntra upp mig.


Hhaha, tack tara!

Ja, eh.. där såg ni älsklingen Taras inlägg. Hon är bäst! ;)
Vet inte precis vad jag ska säga nu än att:

Tara, seriöst vi måste vara snart. Eller nåt. Jag saknar dig mega mycket, och älskar dig mer än så barndomsvännen!

Vi två är lite speciella. Haha, men nu har jag inget att skriva. Jo, tara.. fortsätt läsa bloggen! Och ni andra förstås! Älskar kommentarer och alla gulliga läsare ^^' ♥


- Sketbild från somras!


hihi (a)

Hejsan hoppsan här är tara och busar på bellas blogg!
Hahaha fyfan vad kul man får ha ibland. Nej men jag tänkte skriva av mig lite här eftersom att jag har haft ungefär tusen bloggar men aldrig orkat blogga kvar. För det första så måste jag säga att den här bloggen är bäst och att alla ska forttsätta läsa den. Skit i alla kändis bloggar.. Det är isabelles som gäller vettni! Och nej inte blondinbella (haha). Sen så.. Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Men jag avslutar nog med att säga att jag saknar & älskar min söta barndomsvän vi måste träffas snart, det var ett tag sen! puss
/


Kuratortiden

Eftersom att jag blev nöjd med kategorin " Mitt liv " så ska jag fortsätta blogga om det. Den här gången tänker jag skriva om när jag besökte kuratorn vid 10årsåldern.

Jo, man fick prata en hel del där. Men det var samtidigt kul. Blandannat var det om min mamma och min pappa. Och min tid i skolan. Om jag inte skulle ha besökt en kurator så vet jag inte hur mitt liv skulle vara. Tungt skulle det var iallafall. Jag skulle iallafall inte vara den jag är idag.
Jag minns när jag gjorde några uppgifter, som ett familjeträd men mamma, pappa, bröder, systrar osv. Jag minns när jag fick pepparkakor. Jag fick gå till kuratorn en gång i veckan. Jag tror att det var på torsdagar. Och jag längtade nästan efter nästa gången jag skulle dit.

Lite nervöst var det när pappa en gång skulle följa med. Så skulle jag prata om förhållandet mellan pappa och mamma. Men det gick bra. 
Nuförtiden behöver jag inte gå till kurator. Eftersom att allting är okej. Som jag är väldigt glad över!


Mina flätor





En av världens sämsta kamera, hahah. Men så är mina flätor iallafall.
Jag vet att jag har kladd vid ögat, jag vet inte vad det är o.o

Ny frisyr ( bild kommer senare )

Jag har alltid trott att det inte finns någonting att göra med mitt hår, förutom att ha hårspänne och diadem. Men idag hittade jag ett sätt. Flätor! Jag blev så nöjd, och mina kompisar verkade tycka om det också :)
Men antagligen skulle jag inte passa i inbakat. Nej, usch det skulle inte se så bra ut. Och när jag tog ut toffsarna när jag kom hem, älskade jag mitt vågiga hår man fick tillslut! Jag blev så förvånad. Me love my hair ;)

Kommer lämna ut en bild på mina flätor lite senare.

Hare bäst <3

Skola

Måndag igen. Jag blev nöjd med mitt första " Mitt liv " inlägg. Hoppas att det blir en riktig hit. Och om ni också har haft en tuff tid, som jag så får ni gärna ta idéen. Min pappa sa det till mig för att om man vill ha en känd blogg så måste man skriva om något särskilt.

Det där var verklighet. Och det där var bara en början, jag har en massa att skriva under den kategorin. Men självklart skriver jag inte om allt. Särskilt inte det mest känsliga. Jag antar om jag har tid idag, skriver jag ett till inlägg.

Vill också säga tack till alla mina vänner som alltid funnits där för mig när allting har känts kaos. Jag älskar er mest på jorden! ( självklart mina föräldrar också ).

- Nej snart ska jag ta mig till skolan. Måste bara få i mig lite frukost. Vill också säga, jag gillar inte Örebro :)

Just det! När vi åkte förbi Köping, så såg man den där skylten " I en annan del av Köping " gjort! Hhaha, den är grym!

'

( bild från google )

Mitt egentliga liv..

Ni kanske kommer tro att jag ljuger och söker efter uppmärksamhet. Men jag vill dela med mig det här inför bloggen, och så att ni kommer känna mig lite mer.

Man kan inte se det utanpå och inuti som jag är idag. Men jag bär på det varje dag och försöker glömma. Men hur mycket jag än glömmer så kan jag inte lämna det.
När jag var yngre.. runt 4-5 år skildes mina föräldrar. Jag minns när pappa och mamma skulle bestämma över vem som skulle bo hos vem. De fick välja mellan min äldsta bror ( Tommy ), mig och min andra storebror ( Rasmus ). Jag minns hur pappa och mamma drog mig i armarna, typ som dragkamp för att bestämma vem jag skulle bo hos. Tillslut blev det hos pappa och det är jag glad över.
Hela dagis och framtill 5an var jag retad och när jag kom till mellanstadiet blev jag mobbad i skolan. Jag minns när jag blev jagad runt hela skolan av halva klassen. Jag minns när jag hotade med kniv. Det var en tuff tid och oftast kom jag hem gråtandes och hade panik. Självklart tog pappa om mig och ringde till rektorn då och då. Men det hjälpte inte särskilt mycket. Men när jag lämnade 5an och kom till en ny skola, med nya klasskompisar och mina gamla så blev allting bättre. Jag startade om mitt liv. Därför är jag den jag är idag. En glad, sprallig, aktiv människa. Jag har självförtroendet på topp varje dag och jag känner att jag inte är en vanlig tonåring. Jag har inte en likadan attityd som de flesta i min ålder har. Jag säger inte emot mina föräldrar, konstigt nog. Men för det har jag inget hemligt för dem. Särskilt inte för pappa. Jag säger inte emot. Och det känns bra tycker jag.

Jag älskar mitt liv, jag älskar mig själv. Jag älskar mitt utseende ( dock inte överdrivet mycket, men jag duger som jag är. ). Därför skapade jag en kategori där ni kan följa hur min barndom egentligen har varit under åren.


Sveriges största godisaffär i Hummelsta!

Hallå bloggen!

Kom hem för en stund sedan från Örebro. Jo, det var värt 2 timmars resa eftersom att brorsan och laget vann B-slutspel eller vad det heter. Det är jättebra tycker jag! Sen drog jag, pappa, brorsan och en från hans lag till Max för att käka. Sedan åkte vi lite till. Ja, och sen hamnade vi på Sveriges största godisaffär! Pappa lät mig köpa godis idag, för vad skulle jag annars göra om dem andra frestade mig ? Jag kan inte stå emot. Men fortfarande kämpar jag hårt för godsförbudet. Och ibland är det okej med undantag.

Vad har ni gjort idag ?

Örebro

Godmorgon alla tidiga läsare :)

- Eller.. kanske sena

Men iallafall. Idag drar jag mig till staden Örebro. Kommer bli skitkul, jag och pappa ska åka strax. Halv nio kanske och det gäller att vara redo. Så jag klev upp för några minuter sen.

Pappa gav mig ett förslag om bloggningen igår. Eftersom att jag hade en tuff barndom så tänkte han att jag kunde skapa en kategori " Mitt liv " och berätta för er hur mitt liv egentligen har varit. Jag tycker att det låter som en toppenidé, nästan en av de bästa idéerna jag någonsin hört. För han vet att jag älskar att blogga och han vill att min blogg ska utvecklas så mycket som möjligt.

Tack för omtanke, pappa. Jag älskar dig jättemycket, jag vill att hela Sverige och världen ska veta om det!


En väldigt lyckad kväll!



Det var ett himla tag sen jag såg HELA filmen. Jag är jätteglad nu, och den här gånger rabblade jag inte upp varje replik! Jag är väldigt nöjd, så nu ska jag nog spendera resten av kvällen framför dator och tv. Om det nu finns något bra på tv.

Jag snackade med brorsan och hörde att dem vann 3 av 4 matcher idag, tror jag att han sa. Det är ju skitbra! Heja, heja grabbar! Imorgon skulle de till äventyrsbadet, och pappa håller på och snackar i telefonen nu och rabblar upp om Örebro och så. Det låter som om vi åker dit iallafall. Man får allt hoppas!


Nu ska jag..

.. se på Twilight. Ha det bäst! ♥


Regnigt väder, men är dock inte lika tråkig

Det regnar en hel del utanför, det är ett gott tecken för att vintern är snart här. Redan i norr har det börjat snöa :o Undra hur dem känner sig nu, själv skulle jag vara väldigt glad! Såg även på första sidan att det skulle bli storm och snökaos. Men man ska inte alltid tro på tidningen. Haha, men jag ska nog läsa de sidorna iallafall. Vem vet ? Det kanske är vettigt.

Örebro imorgon. Hörde att brorsan skulle till Nordens största badhus med laget efter cupen. Hoppas på att jag får bada jag också! Sandra, my bestfriend forever vill inte att jag ska åka ner till Örebro. Eller.. kanske ville. Jag vet inte. Men vi ska antagligen vara på måndag, hoppas jag. Ich liebe dich, meine liebling! ♥ 
Behövs översättning ?
" Jag älskar dig, min älskling "


Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, sägs det!


Veckans köp

Hallå bloggen!
Har nyss kommit hem från centrum, den här gången samlade jag på mig också saker. Jag köpte Black or White tröjan från Gina! Passar utmärkt på mig, även fast den är en storlek större på mig! Jag älskar den! Också köpte jag ett halsband där det står min första bokstav " I ", från Glitter. Sen köpte jag inget mer. Antagligen behövde jag inget annat än dessa!

Ingen bild på halsbandet, men tröjan ser ni ett eller två inlägg under :)

Träning!

Dags för mig att dra ner till nedervåningen och öva, öva och öva! Önska mig lycka till!



Saknar min älskling :'/ ♥

Gina älskar Michael Jackson


Är inte dem tröjorna häftiga ? Själv skulle jag vilja ha Black or White och Bad :') Beat it är också cool. Kanske ska dra ner till centrum idag och köpa såna. Just det! Imorgon ska jag kanske till Örebro under dagen för att se på brorsans sista match.

Uttråkad kväll

Egentligen hade jag, Malin och Linnea tänkt att dra ner till ICA.. men det blir tydligen inte. Så jag får antagligen sitta och vänta på att Idol börjar. Dessutom sminkade jag mig nyss, för skojs skull. Eller kanske var det för kvällens ? :*
Nej.. snart ska jag äta, sen blir det en påse popcorn, cola och sen ska jag bara sitta och slöa framför teven. Låter samtidigt som en toppenkväll!

Vad ska ni göra under kvällen ?

Egofoton med.. Isabelle! 8D







Tjingeling på er! Såhär var min kväll framför datan :)
Hare!


Jag smälter!



Herregud! Jag kan inte sluta skratta! En kille visade upp klippet för klassen, jag och Isa tyckte mest synd om honom. Så himla gullig han är :) ♥

Dans, dans och ännu mer dans + en ny låt :)



Ännu har vi tjejer dansat till, och jag känner att jag har redan fått grepp om den! Isa, du är allvarligt den bästa koreografen man kan ha, du är bäst! ♥
Stegen var inte alls lika svåra som Single Ladies var. Det är nästan så att jag har glömt några steg från Beyoncés för att vi har reperat den här dansen flera gånger. Men det är verkligen kul!
- Ni som inte är med och dansar, ni missar något bra :)

Kvällsinlägg



Nu ska jag gå och lägga mig, skriver imorgon.

Puss på er, älskar och uppskattar er jättemycket :* <3

Kristen i svart hår..



Jag är inte efterbliven över att Kristen har klippt sitt hår och färgat det svart. Men jag måste bara tala om för er vad jag tycker om det:

Jag vill att hon skulle behålla sitt långa, bruna hår!

Hon klippte sig för sin roll i en annan film hon medverkar i, konstigt nog tackade hon inte nej. Hoppas verkligen att stylisterna i Eclipse ( tredje filmen ur Twilight Saga, kommer ut nästa år ) fixar hennes hår långt och brunt. Som de gör med Nikki Reed ( Rosalie Hale ) och Ashley Greene ( Alice Cullen )


New Moon affischerna



Såg på första sidan (blogg.se) dem här vackra bilderna på Volturi och the Cullens.
Helt underbara, men dock är jag småsur på SF att det ska vara 15årsgräns på filmen. Sure, den är lite mer "läskigare" än Twilight var. Men 15årsgräns är väl ändå överdrivet. 13årsgräns ska det vara iallafall, tycker jag. Istället för leg, kan man inte visa ett kort att man har läst boken, man vet vad som händer och komma in ? Det tycker jag låter som en toppenidé!

- Vad tycker ni ?


Jag längtar nästan ihjäl mig till New Moon! Det är 49 dagar kvar! Dagarna bara svischar förbi!
För er som inte vet är premiären 20 november. Kan även visa den senaste trailern här under. ( De har gjort tre stycken, men den tredje är bäst, därför länkar jag till den )


Single Ladies - av mig, Isa, Julia D, Amanda, Alicia och Zenobia



Hello bloggläsare!
Just det, idag bestämde vi att vi skulle göra någon slags "musikvideo" av Beyoncés låt Single Ladies. Isa, som är experten på dansen är ledaren. Hon coachar oss :) Mjo, några steg är lite svåra, men jag ska öva varje dag och måste lyssna på låten en hel gånger för att veta vart stegen ligger. Vi kommer öva så mycket som det går, på rasterna, projektiden i skolan och så. Hemma om det går. Sedan när den låten är klar tänkte Isa att vi skulle göra ännu en musikvideo till Taylor Swifts låt You belong with me.

Så det kommer bli som 7c's egna Video Music Awards :)
Det kommer bli jättekul, ser fram emot nästa gång vi tränar!

Vad tycker du om våran "plan" ?
Kommentera! :)

-
Nej, nu måste Isabelle göra en del läxor som ska lämnas in imorgon.

RSS 2.0