Michael Jackson - This is it



Jag vill, jag vill, jag vill se den! 28 oktober är det världspremiär och den visas bara i två veckor! Jag måste hinna se den annars.. vet jag inte vad jag gör. Men Michael är ju kingen av pop, var rättare sagt. Varför ska man inte gå och se den ? Nej, jag ska förhandsboka biljetter och se den. Tårarna kommer antagligen rinna ner för kinderna, men jag tror att jag kommer bli nöjd!

Ska ni se This is it ?
- Kommentera!


Robert Pattinson hälsar svenska fans! " Vi ses snart "


Test!

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Tuggummi
DAGENS KLÄDSEL: Grön/brun chinos, I don't know :o
DAGENS FRISYR: Utsläppt med hårspänne om luggen
DAGENS LÅT: Black Eyed Peace - I gotta feelin'
DAGENS PLANER: Se på Idol
DAGENS SAKNAD: Ingenting
DAGENS DUMMASTE: Ingenting
DAGENS MISSLYCKANDE: Tappade bort min penna :o
DAGENS DROG: The Voice :)
DAGENS KÖP: Ingenting
DAGENS GODIS: Ingenting!! Jag äger ^^
DAGENS HUMÖR: Glad men ändå depp
DAGENS CITAT: Usch.. :O
DAGENS ROLIGASTE: Hemkunskapen, i think

Kanelbullar = Kärlek!

Har ni märkt hur gott bullar är nu för tiden ? Mega supergoda och man kan inte motstå! Bakade kanelbullar på hemkunskapen och mina blev [o]misslyckade. Såhär såg dem ut:

Vackra ? Det var iallafall 3 av dem 12 som jag bakade :)
Vill också säga att jag, Amanda och Alicia är bäst på att baka kanelbullar! Fast våran ugn var usel!

- Har nyss varit ute med hunden ett varv. Jo, det gick bra. Men nu känner jag mig lite depp. Jag berättar det endast för mina vänner och inte ute på min blogg. Det är lite personligt och det är några personer inblandade i det. Så jag vill inte skapa värsta konsekvenserna. Jag berättar det för kompisarna imorgon, eller idag. Vi får se hur länge jag är deprimerad.

Såg på Idol igår, den här gången såg jag vilka som åkte ut och vilka som fick tävla vidare. Mariette och Erika kom vidare. Sabina, Moa och Clara åkte ut. Jag tycker inte Mariette är bra alls. Fattar inte varför Moa kunde ta hennes plats istället ?
Men fortfarande hejar jag på Calle och Erika. Än så länge. Ikväll tror jag att jag håller på Erik. Cool kille ;)

Ni får ha en toppenbra kväll, love you!
KOMMENTERA!


Van Helsing - en av de bästa filmerna jag sett!

..

Får nästan rysningar av filmen för att den är så sjukt bra! Måste bara berätta handlingen för er!

Van Helsing (han med hatten) är en mördare. Han har mördat en hel del kvinnor, män och barn. Sen en dag ska han till Transylvanien för att döda Dracula och hans "brudar". De flesta i staden hatar honom, men sedan får han en hel del respekt för att han hjälper dem. Då möter han Anna (hon med lockigt hår) som hjälper honom att döda Dracula. De har också med sig en annan (som jag dock inte mindes namnet på). Jo, den är jättespännande än vad det låter! Lite rolig är den också. Rekommenderas för 11 år och uppåt. En liten vampyrfilm som är min nästbästa favoritfilm. Den rekommenderas verkligen!


Världens bästa Alicia & Amanda

Hallå på er! :)

Kom hem från Amanda för någon stund sen. Alicia var också med oss en liten stund innan hon skulle till träningen eller vad det var. Men dem hann iallafall visa en dans som dem hade gjort på studsmattan. Jo, den var speciell ;)
Sen käkade vi lite fil och flingor. Så skulle Alicia hem sen. Jag och Amanda kollade lite på Australian Nest Top Model, sen hoppade vi lite på studsmattan.

Lite kul var det. Men nu måste jag öva till tyskaförhöret imorgon. Ni får ha det toppen!

Kallsvett och jobbig natt

Sov inte så himla gott inatt. För det första, var det alldeless för varmt. Trots att jag hade öppet fönster. Jag kallsvettades ändå. Resten av natten var inte så himla.. bra. Men jag kunde iallafall ta upp mig ur sängen efter tio minuter ^^'
Jobbade lite med berättelsen som jag sa igår. Jag kanske har bara två kapitel kvar, lite mycket att renskriva i boken men det kommer gå bra. Jag skriver ganska snabbt och så.
Har musik som första lektion, hoppas att vi får sjunga några BRA låtar den här gången! Den där Missisippi låten vi fick sjunga för två veckor sedan var kass. Så.. jag vill sjunga någon bra låt. Kanske Michael Jackson ? :)

Näe, nu måste jag göra mig mer i ordning. Packa ner saker till skolan. Måste höra med Alicia om vi kan ta sällskap dit.
Just det! Pappa ladda in pengar till min mobil igår, taaaaaack! :)<3

Have a nice day (A)

Kent - Utan dina andetag

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig, allting du pekar på
Men bara när du inte hör vågar jag, säga så

Jag kan inte ens gå utan din luft
i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinligt grå, blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat, under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi, inuti
är du fjäderlätt och vit
Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk, det fastnat i ditt hår

Jag kan inte ens gå utan din luft
i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
och färglös som en tår blir jag
utan dina andetag



Bråttom!

Yes, jag har ganska bråttom med svenskan. På onsdag ska jag lämna in min berättelse och jag är inte ens halvvägs! Så jag måste jobba en hel del för att kunna lämna in. Det här får bli ett litet snabbt inlägg, sammanfattningen om vardagen + lite till.
Gick ganska bra i skolan idag. På biologin jobbade jag och min kompis ingenting. Vi ritade bara lite. Hon och jag ritade en varsin Foki <3 Jättebra bloggerska. Annars gick det väl bra. På idrotten orkade jag inte vara med. Det var fotboll och jag är sjukt bollrädd.

När jag kom hem tog jag något att äta, satte mig vid datorn, gick ut med hunden och tog sedan ett varmt bad. Hösten har blivit så himla kallt nu för tiden. Eller har den alltid varit det ? :O
Jag hatar öppna fönster nu för tiden. Och jag fattar inte hur min brorsa kan klara av med öppna fönster. Han har det tillochmed på vintern! Det är svinkallt ju! Så.. nu tänker jag stänga fönstren bakom mig.

Vill hissa och dissa nu:

Hiss!!
- Klarat mer än en vecka på godisförbudet. Hurra för mig!

Diss, diss.. euuw!!
- Hon har dissat mig Oo' Några vet vem :)


F-A-N-T-A-S-T-I-S-K stavas det!


Han är grym!

En kille ska ha/vara..

Självförtroende (dock inte alldeless för hög, men lagom. Visst är det bra med högt men.. lite störande )

Länge än mig eller lika lång som mig! ( Jag ska inte böja mig ner för att kyssa honom :) )

Modig

Muskulös ( Ska träna mycket! )

Omtänksam, snäll, rolig, bra humor (!)

Ingen soffpotatis ( sådan som är lat och inte är aktiv )

Måste vara fräsch och lukta gott!

Nykter och inte festa alldeless för ofta ( Inte kul att komma hem och se sin pojkvän full.. )

Inte röka/snusa ( Äckligt när man kysser :S )

Helst lika musiksmak som jag

Helst kunna spela ett instrument ( typ gitarr, lite mysigt om han spelar till mig på kvällarna. )

Tänka på mig och inte ragga på andra tjejer ( Jag ska vara hans och ingen tjej får honom! )

Hans kompisar måste vara schyssta mot mig (!)

Gosig, kramgo & världens underbaraste!!


Gåshud!


Får en sådan rysning i ryggen och gåshud på armarna. Killen är hur söt som helst, tjejen har en sjukt bra röst. Killen också då men det första jag såg var hans ögon och léendet.


Ansiktsmask ansikte!

Sitter här i min ansiktsmask. Känner att det har börjat torka så om några minuter ska jag gå och skölja av det.
Åh, vad len och fin min hud blir efteråt!

..


Äntligen lite vettiga saker!

Hej bloggläsare!

Kom nyss hem från en skön shopping i centrum. Få gånger brukar jag köpa några viktiga saker som jag behöver, och en av dem är den här. Men det var riktigt kul. Jag köpte hårspännen, ansiktsmask, SKOR och nagellacksborttagning. Långt ord. Haha, men jag funderade på att köpa byxor. Struntade i det. Det får pappsen fixa.
Ja, till lunch åt jag och Zenobia på subway. Tog dagens ^^' Jo, den var god. Smakar fortfarande currydressing i min mun. Och så köpte jag en Kalle Sprätt, jättegod läsk med kiwismak!

Snart ska jag ta på mig min ansiktsmask. Kommer lukta hallon efteråt. Nästan så att jag kan käka upp mig själv *S*
Men nu måste jag duscha. Är alldeless varm efter shoppingturen.
Ha det bäst!

..
- Bruna hårspännen - H&M 19:50:-

..
- Ansiktsmask - H&M 19:50:-

..
"Snobben" skor - Deichmann sko 169:-


Shopping!

Hallå ^^'

Jag har alldeless nyss ätit frukost och har nu fixat mig. Ska dra ner till centrum snart med Zenobia. Hon hade tydligen inte pengar, men så snäll som hon är följer hon med mig :P <3
Så det händer idag. Och nu vet jag inte vad jag har att berätta för er. Men ni får ha en toppendag så skriver jag senare!

Kram!

..
Dissa inte bilden!


En tråkigare dag finns bara inte!!

Nu har jag suttit inne hela dagen och varit hur trött och uttråkad som helst! Två kattungar har sålts idag och ett klirr fick min lilla pengasparning. Resten av dagen har jag suttit vid datorn, ätit, ätit och hjälpt brorsan med någonting jag inte kommer ihåg.
Hatar såna här dagar. Jag fick nästan ångest och hela jag skakade för jag ville verkligen hitta på något! Så jag har ringt Sandra en gång, Linnéa ett antal gånger och flera stycken. Inte fått svar ännu.

Så om det blir tråkigt imorgon får jag panik. Men jag hoppas att det inte kommer hända för imorgon är det shopping som gäller. Får ringa runt lite och se om någon annan behöver shoppa.

Åh, gud. Kan inte fatta att jag vaknade upp klockan åtta! Helt sjukt. Så jag sitter här och gäspar käkarna av mig. Och det känns som om jag kommer slockna när som helst. Så efter inlägget får jag bara ta det lugnt, sova en stund så jag blir pigg till middagen. Kyckling med ris och lite currysås. Mums! Efter det får jag zappa framför teven och hitta något bra att kolla på med lite chips och cola.

Ska fråga pappa imorgon om jag kan anmäla mig till Expressen så att jag tjänar ännu mer pengar för att sälja dem här tidningarna. Hörde att om man säljer i någon månad tjänar man 500:- + dricks. Det är helt okej. Och så hörde jag att man åker i en Expressen-bil med någon karta där några adresser står och så. Man har ett jobb iallafall. Och tänk om man får ett extra bra jobb i framtiden bara för det ? Då är det ju extra, extra bra!

Så, det ska jag göra. Och brorsan skulle få ett bankomatkort nästa vecka. Blev lite avis och sur och jag berättade det då för mamma. Då skulle hon fixa det till mig. Jag hoppas det iallafall. För brorsan skulle få det för att mamma inte skulle behöva skicka upp månadspeng till oss. Så varför fixar inte pappa det till mig också istället för att säga att jag ska vänta ett år till ? Onödigt. Så jag ska tjata på mamma. Jag vill ha mitt bankomatkort!!

Just det! Nästa vecka åker jag iväg till mamma. Mammas pojkväns dotter blev besviken för att jag inte kunde komma igår. Så då tänker jag åka nästa vecka på fredagen. Jag kanske tar med mig min lilla laptop men det är inte säkert. Måste vara social mot mamma, hennes pojkvän och självklart hans dotter som är jämngammal som mig. Det kommer bli überkul! Så ska vi shoppa på stan, käka på resturangen och umgås. Hoppas på att vi åker till något kul ställe tillsammans. Och att jag och mamma hälsar på Tommy, min äldsta bror och hans familj. Jag saknar dem. Jag saknar hela Norrköping!

Nu är har jag skrivit det mesta jag har tänkt att skriva. Så ni får ha en jättelyckad kväll!
Puss!


NewMoon räknare i bloggen!

..

Scrolla ner, så ser ni min vackra New Moon räknare :')
54 dagar kvar! Howly Schmowly :'o

Dagens outfit+makeup

Ingen shopping idag. Det fick bli imorgon eftersom att jag måste stanna hemma och hålla koll. För kattungarna ska bort idag :o
Så.. jag trixade lite med makeup och väldigt coola kläder :)

..

Mascara - Maxfactor Voluminous Carbon Black - H&M
Svart kajal - H&M
Vit kajal - H&M
Ögonskugga - IsaDora ID "mörk-och ljusbrun" - H&M

..

Topp - NewYorker
Linne - Somewhere ? Jag kommer inte ihåg :'p


. Och byxorna vet jag inte. Men så är min lilla klädstil idag ^^'


Ungdomsjobb!

Hallå på er!
Såg att jag inte har fått några frågor än. Kom igen! Passa på medans ni kan!

Än så länge kan jag berätta för er att jag ska sälja Expressen här i området. Jo, det kommer bli jobbigt att gå upp extra tidigt på helgerna, men tänk er pengarna man får! Man kan köpa det man alltid har drömt om, står det. Plus, om man säljer i en månad får man två biobiljetter. Mums! Satsar på det.

Men idag ska jag ut och shoppa med Zenobia. Ska nog köpa kläder och smink. Eller skor. Gah, kan inte bestämma mig, men någonting blir det iallafall.
Så jag skriver till er senare idag!

Såhär ser jag ut för tillfället! OBS! Oduschad och nyvaken!
....

FRÅGESTUND FTW!!

..

FRÅGESTUND FFS! ASK WATHEVER YOU WANT 8D


Länkar

Dagens länkar går till : *trummvirvel*

www.expensiiiive.blogg.se - läs!
www.jkostlund.blogg.se - läs!
www.hnajool.blogg.se - läs!
www.fokis.se - läs!
www.twilightmovie.blogg.se - läs!

Inget mer att säga än..

att inte internet fungerade igår. Pappa missade en faktura så jag fick leva utan internet igår. Därför kunde jag inte lämna ett inlägg.

Vet ni vad ? Jag har klarat godisförbudet nu i en vecka! Nu ska jag ta nya tag och göra en vecka till. Till sist kommer jag klara det! Heja på mig, är ni superdupergulliga!

Inget annat att säga. Så ni får ha det bäst! Puss!

..
- flumbild 8)

Min "vinter" mobil fungerar!

..

Jaaaa! Den fungerar! Handsfree dyker väl upp då och då, men jag har äntligen skaffat ett handsfree. Gud vad jag är glad nu!


Välkomnar ljuset - gjorde den på svenskan

" Jag såg upp på min spegelbild och det första jag kunde se var inte bara min tjocka, otränade mage och höfter. Det var också mina blåmärken som var liksom menade att de skulle vara på just min kropp. De var överallt. Axlarna, armarna, knäna och benen.
Gänget på skolan hade inget annat för sig på rasterna. De flesta älskade rasterna på skolan och jublade när lektionerna var slut. Men jag hatade dem - mer än allt annat på denna förstörda värld.
Gänget omringar mig med sina sjuka ord och nästa sekund blir jag slagen. Därför ville jag inte gå till skolan. Men mina föräldrar tvingade mig och jag förstod dem. Jag hade alltid drömt om att bli en läkare - en som inte strödde salt på såren. Den drömmen får jag aldrig uppleva. Jag skulle inte palla trycket. Jag skulle aldrig kunna uppleva hur det känns att bli vuxen.
Jag skulle nog dö i tonåren av misshandel, våldtäkter och allt det andra. Men vem skulle bry sig ? - ingen.
Mamma hade ingen tid med mig och pappa.. han var fruktansvärt beroende av alkohol. Tyvärr bor han tillsammans med mig och mamma.
- Hemskt, jag vet men det här är bara en början. "

© Isabelle

Den här låten inspirerade mig


onsdagmorgon

Hej på er!

Eh.. har nyss ätit frukost och det fick bli det vanliga. Två ostmackor med lite oboy. Jag börjar klockan 9:10 så det är ingen bråska för mig ännu. Idag händer det inte mycket. Har gjort alla mina läxor, men jag glömde SO läxan i skolan så den måste jag ta hem. Måste öva på redovisningen. Jag ska redovisa om det vackra landet Japan ;)
Lärde mig en hel del medan jag jobbade med det. Till exempel att de har högst medel IQ i världen, japaner lever längst i världen.. osv. Så det är väl bra. Så när jag redovisar det ska jag ha Yiruma - River flows in you som bakrundsmusik. Det blir toppen!

Just ja.. jag glömde något jag vill dissa totalt!
- Svenska Hollywoodfruar och Kändisdjungeln, gubbprogram!

Sidärja ;)
Och nu tittar jag på The Voice. Hörde att någon tjej ville döpa om sig till Sven. Jaha, det var väl kul ^^'

HISS OCH DISS MED ISABELLE 8)

HISS

Läxorna är klara och nu kan jag göra något annat efter skolan medan de andra får plugga :)

DET ÄR HÖST! Snart närmar sig vintern. Åh.. vill bara känna knarret under skorna medan man går. Göra lite snöbollar och snögubbar. Knäck, pepparkakor och en julgran. KOM VINTER, KOM!

DISS DISS OCH DISS!

NO-lektionerna, hemska och sjukt deprimerande. Inga positiva tankar inom det över huvudtaget.

Ofräscha killar. Duscha for **** sake!







Massa läxor!!

Hej små söta läsare, som jag uppskattar mest! :)

Det är värsta höstvädret utanför och bladen blir äntligen mysigt röd/bruna och faller av träden. Åh, vad jag är glad nu! Snart är vintern här och jag längtar som bara den! Så jag tog mig till skolan med leende om läpparna och gick tillbaka med samma leende. Amanda och Alicia vet om hur mycket jag älskar hösten i år. Jag pekade på varje träd som bladen hade fått färg och så pekade jag på marken där det var en hel del ruttna blad. Kom, vintern kom!

Kom nyss in. Har just varit uppe i kiosken, köpte en sommarglass. Twister, självklart och en Fanta Exotic till brorsan. Twistern smakade inte lika gott som den gjorde i somras. Kanske man ska satsa på Magnum eller Cornetto.
Vilken glass tycker ni är som ett måste på hösten ?

Har massvis med läxor att göra nu. Jag tror att det är tyska, engelska, matte och svenska. Tyskan är iallafall till imorgon så den är nummer ett. De andra är till på fredag. Men jag gör alla läxor iallafall, så har man mer att göra efter skolan, bra va ? :)

Har inte alls så mycket att skriva nu. Men jag bjussar på två bilder, en på när jag dricker min goda oboy och en när jag äter min goda glass!
..
Mums, vad kallt!
..
Hästkopp med lite oboy i, mumsen!


Hittelön till mig :*

..

Jag hittade mina .. små snygga wannabe converse! Åh, gud vad jag är glad nu! Jag har letat efter dem i flera månader, och nu hittade jag min andra sko vid en.. hylla av någon konstig anledning. Haha, men huvudsaken är att jag har hittat båda två. Så.. nu har jag riktiga skor till skolan, så det så! Snart ska jag ta mig till skolan, så jag tänkte bara skriva det här, så skriver jag senare.

Puss på er allihopa!

Bebisar :*

..
Kissen Busan.. som sover. Antar jag.

..
Kattiga ögon, huh ? :)

..
Och en av mina kattungar Cody. Riktig liten morsgris/kelgris!

Ostbågar *drool*

Hallå på er!

Hoppas ni har haft en bra dag hittills. Själv har jag haft en helt okej. Ungefär som alla andra måndagar. Jag var helt slut efter skoldagen så jag kastade mig på sängen och försökte somna. Men misslyckades då såg jag pyttelite på tv och drog mig sedan till datan.

På fredag ska jag kanske till mamma. Då måste jag ta ledigt och åka tidigt på morgonen eftersom att pappa jobbar. Men vi får se. Tar kanske med mig datorn, men mobilen är det en självklarhet att jag tar med.

Nej, men nu ska jag gå ner och ta mina ostbågar!

Ha det bra!

Snabbt inlägg

Godmorgon!

Ska ta mig till skolan om bara några minuter så jag tänkte att jag hinner skriva ett inlägg. Blir inte så mycket att skriva, men ni får ha det bäst!

Puss :*


Music is back!

Musiken är tillbaka!

Besökare

Har just räknat ut hur många besökare jag har fått sedan 8:e augusti.

*trumvirvel*

90 st, helt okej tycker jag.

Vad tycker ni ? :)

Sleepover och söndag

Hej bloggisch och bloggläsare :*

Sitter just nu vid datorn och gör ingenting. Är smått social emot Julia som sitter vid brorsans dator, ( eller ska man kalla det min ? ). Vi har inte gjort så mycket idag. Mest flummat runt, köpt en glass var och bara softat.
Igår så var det hur kul som helst! Haha, vi garvade åt det mesta och hade.. kul ;')
Vi såg på MTV Music Awards eftersom att det knappt fanns någonting på tv. Jag tröttnar inte på att se hur Kanye tar micken från Taylor. Eller New Moon trailern. Aja, kul var det iallafall.

Är urless på att det är söndag. Helgen har gått snabbt och imorgon börjar en ny vecka. Så.. idag är det min "städdag", jag måste städa mitt rum. Ser ut som ett stort enda bombnedslag av katthår, damm och lite chips på golvet. Hemskt, men sådant får man ta.

Vad har ni gjort i helgen ?

Kram!
Jr

Bjussar på bilden - Jackson Rathbone <3

Me love ICA Kvantum

  <3 


Hello guys! Som sagt, jag följde med världens coolaste Julia till centrum. Hon skulle lämna in något på H&M, sen drog vi runt lite. Det var attans många gamlingar där :o Aja, inget fel på dem. Klockan var trots allt bara 11:45 när vi var där! Sen drog vi till ICA och köpte frukter. Isabelle är nyttig, bra det. Vi köpte en ananas, äpplen, bananer och druvor. Vi hade tänkt att göra en fruksallad och den blev faktiskt lyckad. Hunden fick smaka på en druva, spottade ut den direkt. Nu är hon med någon sen skulle hon komma till mig. Vi får se vad vi hittar på då. Hon ska iallafall sova över hos mig, blir väldigt kul. Får bara fundera på hur vi ska bädda. Haha! Nej, har inget mer att berätta. Jag skriver mer ikväll.


Centrum

Hej söta läsare! ^^'

Har just fixat mig för jag ska snart fara till centrum tillsammans med Julia. Jag vet inte vad jag ska köpa där precis. Fick en hundring av daddy, så det blir väl något litet antar jag! Hela dagen igår var bra för jag åt ingen godis! Men jag åt upp hela glasspaketet, men iochförsig var det inte särskilt mycket kvar av den. Så.. jag får nöja mig med popcorn och cocacola ikväll!

Pappa ska på någon rockkonsert eller något, så jag måste hitta en kompis som kan sova hos mig ikväll. För jag antar att brorsan ska sova hos kompisen han sov hos inatt. Vill inte precis vara ensam hemma hela kvällen idag. Eller, jovisst kan jag det men vad ska man hitta på ? Datan, slöa i soffan.. och ingen att prata med. Men det viktigaste är att pappa kommer ha kul! Det är huvudsaken :)

Vad ska ni hitta på denna lördag ?

Sätra

Hej på er!

Kom för någon stund sen hem från Sätra. Jag följde med Frida till hennes ridlektion. Jo, det var kul. Lite kallt bara. Och hästen hon red på, Elektron tror jag att han hette var jättesöt! Ja, eh.. sen kom Lollo från klassen dit och hjälpte oss med grimman och grejer.

Funderar själv på att börja på ridning, men det är så dyrt för pappa! Så jag satsar nog fortfarande på simningen. Måste höra med tränaren vilka dagar och tider jag tränar. Ska göra det efter jag har skrivit.

Äntligen helg! Veckan har varit lång tycker jag. Långsam iallafall. Jag har inga planer för helgen, ska antagligen umgås med vänner som vanligt och försöka hålla mitt godisförbud.

Inget mer att berätta så ni får ha det så bra än så länge :)

F*ck Kanye!

Hallå bloggen!

Igår ville jag missa Idol för jag ville se på Mtv Video Music Awards. Jag missade den för några dagar sen och förresten var det så sent. Så.. det var kul :)
Taylor Lautner vann ett pris, superbra! Och Taylor Swift som inte fick säga sitt tack för att själviska Kanye tog micken ifrån henne. Fyfan, vad lågt!


Kanye

NOLIFER säger jag bara!

Iallafall. Så jag gick och la mig sent igår, halv elva men det är ju skoldag idag. Inatt drömde jag någon konstig dröm, som jag dock inte kom ihåg hur den gick till. Ja, sånt händer ju.
Godisförbud idag, och gissa vad jag hittade i kylskåpet ? Jo, 6x12 Twix! Nej, gud vad jag måste stå emot nu!
Säg lycka till till mig så kommer allting gå som smort :)

Samy - Dagen då jag föddes :'/ <3


Är hemma nu efter en ganska bra dag i skolan. Sitter och lyssnar på en jättefin låt. Svensk rap. Handlar om en kille hade det svårt. Alltså, lyssna på låten. Det är bland dem finaste låtarna jag har hört.

 


torsdagmorgon, en aning gladare

Hallå bloggläsare.

Jag har nyss klivit ur duschen och hunnit äta frukost. Klockan är bara 7:21 nu när jag ser på klockan nere i hörnet, jag ska gå till skolan klockan åtta så det är inget bråttom.
Idag är jag en aning gladare, ska försöka undvika ett irriterande inlägg till. Men jag är fortfarande besviken på skolsjuksköterskan. Pappa var inte precis glad om det beslutet. Aja.. sånt händer och sånt får man ta. Men som sagt, jag kan inte ta alla saker. Så som denna.

Nog om det. Idag slutar jag klockan 12:45, känns skönt. En halv skoldag blir det nog, tror jag. Och imorgon är det fredag. Då mitt godisförbud börjar. Får nog en femhundring av pappa och en femhundring av mamma. 1000:- räcker. 2000:- eller mer är liksom alldeless för mycket för ett godisförbud på fyra månader.
Jag är dock lite nervös. Jag kommer bryta det. Så som jag gjorde i vintras. Men det var bara för att pappa köpte jättemånga chokladhjärtan askar, så brukade jag ta. Till slut var dem slut. Så misstänkte dem mig, och dem misstänkte rätt. Höhö, nej men i år ska jag hålla emot. Det är bara trots allt fyra månader.

Nästa vecka hade jag tänkt att åka till mamma. Hälsa på henne litegrann och självklart shoppa! Jag tar nog SJtåget ner dit. Får bara be mamma köpa en biljett åt mig så fixar allt sig. Jag antar att jag kommer ta med datan. Men det är inte säkert. Men om jag kan så bloggar jag! Jag lovar.

Nej, nu måste jag sluta. Jag skriver mer efteråt.

Jaha, tack Emma..

Vaccinationen blev inget. Nej, jag och Amanda har väntat sen vårterminen på att få det här jäkla vaccinet och nu säger skolsköterskan att " det blir inget, ni får vänta tills vårterminen ". Jag och Amanda ballade ur! Vadå vänta tills nästa vårtermin !? Är vi tvungna att vänta i ETT ÅR för att få vårat vaccin !? Och i åttan ska vi ta en spruta till. Alltså, jag har lust att bara skrika ut! Fan, vad jag är sur nu. Amanda och jag kommer hinna få Mässling, röda hund eller påsjuka innan vi får våran jäkla spruta. Nej, imorgon ska jag klaga så det skriker om det. Jag ska säga till skolsköterskan just varför vi inte får vårat vaccin. Och så ska jag säga till min mentor att vi inte har fått den än. Och det sämsta är att, alla i klassen är vaccinerade förutom jag och Amanda. Nej, det är lågt. Varför går dem inte genom klasslistan ? Då skulle jag vara vaccinerad för länge sen!

Jag varnade er igår, jag skulle vara sur idag. Visst hade jag rätt ? Nej, usch. Jag vaccinerar mig mot detta på ett sjukhus istället för att vänta i ett halvår på en max 5 cm spruta.

Vad tycker ni om det här ? Tycker ni att det är okej att vänta i nästan ett år på en spruta ?

Kommentera!

Onsdagmorgon

Hej på er!

Jag har nyss ätit frukost och snabbduschat och ska snart ta benen bakom ryggen och gå till skolan. Ja.. ni såg att jag var hur sur som helst igår. Jag varnar er, jag kan bli det idag också eftersom att jag ska jobba med matte. Men jag ska inte göra någonting, som sagt. Haha!
Imorgon slutar jag klockan 12:45. Väldigt tidigt, woho! Och på fredag börjar godisförbudet. Sandra ville att jag skulle ha det med henne så till jullovet slutar godisförbudet och jag får ex antal pengar. Får hoppas att jag lyckas eftersom att jag är ett riktigt godismonster. Men jag får hålla emot, äta extratuggummin, chips, popcorn, läsk, frukter. Ja, alllt förutom godis. Tack, Alicia för du gav mig tipset med gurkorna och morötterna som man dippar. Det blir väl.. gott! :)

Nej, snart ska jag gå. Måste bara höra med Alicia och vi kan ta sällskap. Så trist att gå ensam.

Puss :*


Yiruma - Kiss the rain



Ni anar inte hur mycket jag älskar den här låten! Yiruma är helt fantastisk på piano och det verkar som att han låter sången tala för sig själv. När man lyssnar på den här, man vill att det ska regna. Första gången jag lyssnade på låten, jag grät. Eftersom att den är så otroligt vacker.

Andra bra låtar från Yiruma är:

River flows in you och Love Me.

Vad tycker du om Yiruma ? Vad tycker du om sången Kiss the rain ?

Kommentera!

Hungrig och deprimerad

Hallå bloggen och alla söta läsare!

Kom för några minuter hem från skolan och är helt slut och deprimerad. För det första är jag deprimerad för jag är så otroligt hungrig! Jag har proppat i mig tre mackor, men jag är fortfarande hungrig! För det andra är jag deprimerad för att jag har så många läxor att göra. Biologi, som jag dock inte tog hem för jag förstod inte läxan. Och min lärare är usel! Jag har också matte, tyska och svenska. Många läxor, matten är hemsk. Jo, för det trejde är jag deprimerad för att jag hade matte idag! Ovanligt av mig, inte alls. Varje gång jag har mattelektion så kan jag inte vara koncentrerad. Jag måste skrika ut att jag inte kan och läraren skäller på mig, so what ? Jag kan aldrig samla mig och försöka. Så min lärare sa idag
" Isabelle, om du fortsätter såhär med din attityd så tänker jag inte längre hjälpa dig "
Thanks a lot! Hon förstår inte att det är hur svårt som helst för mig att sluta!
Och så sa hon till mig " Isabelle, du kommer inte gå långt i mattematiken om du fortsätter såhär "
Då sa jag till henne att jag kanske inte kommer gå långt, men jag kommer vara lycklig. Seriöst, hon kan ta sig någonstans så kan jag göra en septemberbrasa av min hemska mattebok!

Usch!!!!!!
Sådant utbrott jag har nu alltså. Jag har matte imorgon också, jag tänker inte jobba. Tyvärr, jag bryr mig inte varken vad ni eller hon tycker. Så är det bara. Matte förstör mina dagar! Jag tänker sitta på min plats och läsa världens bästa bok "Ljudet av ditt hjärta".
In my bullet för matte.

Kommentera vad du tycker om matte. Om du tycker det är bra/dåligt. Berätta gärna varför.

Den HELT nya NewMoon trailern

Hej bloggen och alla er som är Twilightfreaks! Jag hittade den helt nya New Moon trailern på YouTube. Här kommer den!

Den är helt fantastisk och nu sitter jag här och skakar, jag orkar inte vänta till den 20e november!

 

Jag skriver senare när jag har samlat mig ordentligt!


En ganska deppig dag

Godmorgon på er alla söta läsare!

Som ni märkte igår var dagen ganska deppig. Det första inlägget var helt okej, men de två andra var helt.. depp. Men jag var inte på världens bästa humör av någon konstig anledning. Jag får ibland humörsvängningar som tydligen är vanligt.

Skola idag. På onsdag ska jag vaccinera mig mot mässling, röda hund och påsjuka. Och om det inte blir den här veckan jag ska vaccinera mig mot svininfluensa så blir det nästa. Många säger att det är helt onödigt, men jag tar inte risken att få svinifluensa, jag vill inte uppleva det. Jag är inte rädd.. men jag vill inte sitta hemma och vara sjuk hela dagarna. Usch.. ryser av tanken. Och vissa säger att sprutan inte ens är bra. Det är deras åsikter och tankar. Men jag tror att den hjälper. Det är ju bara media som överdriver med spalten för att de har inget annat att skriva om är svininfluensan.
Känner mig lite depp nu också, men det är nog bara för att jag är trött. Jag skulle egentligen duscha idag på morgonen, men jag fick värsta värken. Ni anar inte! Så jag struntade i det och klädde på mig direkt. Får dränka mig i parfym, haha nej jag skojade bara.

Men ni får ha det bäst än så länge, så skriver jag senare!


Fjortisbloggar

Jag stör mig enormt mycket på dem här fjortisbloggarna.
Dem här fejk skratten på videobloggarna.
Dem här hårt sminkade och inte kan prata ordentligt.
Dem som pratar om något helt onödigt *fejkskratt* och sedan kommer till saken.
Dem kan inte vara seriösa, det tycker jag.

En blogg enligt mig, ska handla mer om vad man har gjort under vardagarna
och om man ska få ett bra rykte så tycker jag att man måste skriva rätt
och helt enkelt vara sig själv.
Jag har tänkt att videoblogga.. seriöst!
Jag tänker inte lägga tid på att sminka mig innan jag gör ett blogginlägg.
Jag ska prata tydligt och inte fejkskratta.
Visst, ett fejkleénde då och då är okej för mig men alltså jag vill inte ha ett rykte att jag är en bimbo, dum i huvudet, och så vidare.
Ta inte åt er och gör inte det här till en större grej än vad det redan är.
Det här är min åsikt och jag tar inte tillbaka mina ord.

Inte mycket sagt, men ni förstår vad jag menar. Jag vill inte precis utrota dem här fjortisbloggarna, men jag vill att dem ska vara mer seriösa.
Kommentera vad ni vill, jag bryr mig inte.
Det här är min åsikt.


World Trade Center

Herregud, såg alldeless nyss ett klipp från World Trade Center.
Jag kunde inte hålla tårarna borta.
Alltså, i fredags var det 8 år sen tvillingtornen sjönk ner. Då var jag 5 år och visste inte så mycket om situationen. Men med åren började jag förstå. Och nu så.. jag kan bara inte förklara med ord hur jag känner.
Jag vill bara stoppa upp något i dem här terroristerna! Inte bästa ordvalet, men jag är bara så upprörd!
Och dem här människorna som föll från fönstren. Jag förstår dem. Visst, man tar sitt liv och man dör ju också där inne. Men jag förstår dem. Man kan inte tänka klart om man är i en sådan situation. Bara för det säger jag inte att jag har varit med om sådant, men man vet en hel del. Paniken stiger ur en och därför kan man inte tänka klart.
Herregud.. jag är bara så, chockad. Jag har inte tänkt tidigare på saken. Men just när jag såg klippet kunde jag se människorna som fick panik, telefonsamtalet som bröts för att det ena tornet föll, allt.
Vill bara säga att de som gjorde det var idioter, hoppas att sådant aldrig händer igen.


.. förlåt

Tar bort musiken nu. Men den kanske dyker upp igen så småning om :)


Vaccinering

Godmorgon på er alla söta läsare!

Jag vaknade för några minuter sen av att jag hade så sjukt ont i halsen. Så jag gick ner till nedervåningen och tog en kopp te med lite honung i. Mums!
Jag fick höra igår att jag skulle vaccinera mig mot svininfluensa den här veckan som kommer. Det känns.. sådär. Men det är iallafall bättre än att bli smittad eftersom att chansen kan vara så stor. Det är 8 fall här som har fått svininfluensa och man vet inte vilka. Det kan vara en på skolan, en på pappas jobb. Vem vet ? Så nu ska jag ofta tvätta mina händer och jag ska be pappa köpa handsprit.
På onsdagen som kommer ska jag också vaccinera mig på skolan mot Röda Hund, mässling och påsjuka. Jag hoppas att inte svininfluensa vaccineringen är på samma dag. Åtminstonde får det vara på fredagen.
Det känns lite nervöst men jag vet att det kommer gå bra. Pappa känner en jättebra läkare som ska vaccinera mig. Eller, det hoppas jag iallafall.


Jaja, idag ska jag spendera dagen med Sandra och då får vi se vad vi ska göra i detta muliga, regniga väder.

Ni får ha det bäst!


Michael Jackson



Michael Jackson's låt - Dirty Diana

Jag glömmer aldrig dig, King of Pop <3

Är rubriker så viktiga ?

Hej bloggläsare!

Glömde skriva igår, av någon anledning orkade jag inte. Idag är jag lite depp eftersom att de flesta av mina kompisar ska dra ner till grönan eftersom att de har fått en gratis biljett dit av Comviq eller vad det är. Jag är inte avis. Skulle inte vilja vara där idag eftersom att det är säkert fullpackat med folk. Kanske 4-6 timmar till Nyckelpigan, inte så kul. Så idag får jag kämpa mig fram för att hitta någon kompis. Får antagligen ringa runt som en galning!

Halva dagen igår var jag så depp på min klass. De verkar fullkomligt hata min kompis! Seriöst, hon har inte gjort er något! Bara lägg av med det ni gör.

- Då fick jag det sagt.


OMG!



Sitter här och garvar ihjäl mig! Det bästa som någonsin har hänt i idol!

Matteläxa

Kom hem från skolan för några minuter sen. Vill bara säga att badhuset vi var på var helt okej. Inte världens största och bästa badet. Men ruschkanorna var hur kul som helst! Dock var det saltvatten. Den branta är helt fantastisk.

Tur det. Men också tur att vi fick gå in gratis. Annars kostar det 75:- och det är rätt så mycket för så litet badet är. Så jag satsar nog fortfarande på Fyrishov. Visst, någongång kan man nog åka dit och bada. Men det blir inte ofta.

Nu ska jag göra matteläxan som jag inte fattar någonting av. Och min hjärna är trög och kan inte tänka klart.
Får fuska mig fram på miniräknare efter svaren.

Hörs sen <3


Bad

Hej bloggen!

Har packat badkläder nu men jag har mina badkläder under de kläder jag har på mig. För att man ska få mer tid att bada eftersom att det tar en sådan tid att byta om!
Fortfarande lite avis på Sandras klass, men ja. Sånt får man leva med.

Imorgon fyller Yane 13 år! Grattis i förskott din lilla mupp <3
Kommer självklart säga grattis till henne imorgon.

Men annars händer det ingenting idag. Ringa Sandra, antar jag.

Music in my blogg

Har just nu fixat lite bakrundsmusik, som jag hade lovat er!

Längst ner ser ni musikspelaren :)

Scones <3

Hej på er igen :)

Kom alldeles nyss hem från skolan. Ganska lyckad dag var det iallafall. Särskilt på hemkunskapen, bakade scones. Var riktigt gotteligottgott!
Jag ska snart göra matteläxan. Och så måste jag packa badkläder eftersom att klassen ska åka och bada i den nya simhallen mellan tiden 10-11. Väldigt kort tid tycker jag! För att man ska kunna byta om och så. Men inte så konstigt, det är flera skolor som får åka dit och bada. Så, inget märkvärdigt precis.

Ja juste! Jag reklamerade lite i skolan, skrev på bänkarna, skåpen min bloggadress :) Jag ville ha tillbaka mina älskade läsare. Så, i helgen ska jag reklamera mer! Så, nu kanske halva skolan sitter och läser min blogg just nu. Vem vet ? Det får man hoppas!

Frukost och skoldag

Godmorgon på er :)

Har nyss ätit frukost. Macka och Oboy, mumsen mumsen. Idag händer det väl inget annat än skolan. Efter skolan har jag lovat brorsan att städa hans rum. För att han gjorde en tjänst åt mig att passa hunden en hel dag. Då måste jag göra en tjänst åt honom. Får se hur lång tid det tar att städa hans soptipp.
Annars ska jag väl ringa Sandra igen. Höra vad hon kommer göra idag. Så kanske vi kan vara.

På lördag ska jag vara med bebis Yane! Ska möta henne i centrum och jag hoppas att jag kommer få pengar så att jag kan köpa lite saker också :)
Sen så ska vi antagligen gå till skolan där i närheten, beror på om det inte är några fyllehundar där som det var förra gången. Haha, men självklart ska vi göra något annat också.


Kvällsinlägg

Hej bloggen!

Lite sent nu, men har lust att lämna in ett kvällsinlägg till er.
För en stund sen gick Sandra hem. Vi gjorde inte så mycket, pratade för det mesta eftersom att vi inte har umgåtts med varandra på flera dagar! Så vi pratade vad som har hänt, min klassresa, vad jag har fått för saker innan vi var idag. Ja, så snackade vi såklart om fler saker.

Jag vill försöka få min blogg framgångsrik. Jag vill jättegärna uppleva hur det är när man är en känd bloggerska. Snart kommer jag uppleva det, jag lovar! Det gäller bara att inte använda allt för många smileysar, använda rätt språk och försöka vara rätt intressant. Eller vad man nu ska kalla det. Men som sagt, i framtiden vill jag bli en bloggerska, sångerska eller en författare.
Jag och Sandra tänker jättemycket på framtiden. Vi har nu bestämt att vi ska bo tillsammans i några år. Ha ett sommarhus i Florida, Sandra ska ha en Crystler bil och jag ska också ha en. En svart med tonade rutor. Jättebra! Ja, sen har vi planerat hur huset ska vara. Husdjur, pojkvänner, allt! Men våra planer är nog mer "dröm vidare". Ärligt talat, får vi råd med två Crystler och ett lyxhus i Florida ? Don't think so!

Men iallafall, nog om det.
Imorgon ska jag fixa musik i bloggen *happydance*. Min blogg ska alltid ha musik, annars är den bara down. Tråkig, alltså. Jag lyssnar på allt. GreenDay är jättebra tycker jag. 21 Guns äger! Allätare är jag. Så imorgon är det bara att lyssna och njuta.

Godnatt på er!

Hello guyz

Föredetta caaarlssooon.blogg.se här!

Min blogg fuckade upp sig för någon minut sen och jag blev väldigt arg ><'
Så nu skrev jag bara något bra bloggnamn och hoppas att bloggen kommer gå långt.

Bloggdesign kommer strax och musik kommer snart!

Håll ut!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0